Nu sitter vi i tanto och tar d

MMS

Nu sitter vi i tanto och tar det lugnt med lite öl och annat. Kom precis en snubbe med en riktig stereo, vi har suttit med en mobil ett par timmar så nu är det riktig musik här. Vi har det bra här i parken, det har varit så otroligt varmt idag men nu börjar det bli lite kyligare men absolut inte kallt. Nemen det är riktigt skönt, får se hur länge vi blir kvar men lär bli ett tag till.


Klipp om Californication


Kakor och Californication

Fan vad jag känner mig lodig! Mina dagar suger på nästan alla sätt och vis. Jag vaknar upp och käkar lite frukost och sen sätter jag mig vid datorn och sitter där tills det är middag. Inte fullt så lodigt men inte långt ifrån, ibland gör jag ju lite små grejor på dagen men ganska onödiga dem med. Sedan på kvällen så blir det tv, blandat med dator. De senaste två veckorna eller vad det kan vara så har jag hängt med Tobbe väldigt ofta på kvällarna men egentligen är inte det så mycket mer än att jag byter plats. Vi är oftast hemma hos honom, sitter i hans rum med varsin dator och försöker få tiden att gå helt enkelt. Kollar lite på tv och film, spelar lite spel mot varandra på dator osv. Det har även blivit en trend att köpa en låda kakor eller snarare två lådor, inga små dårå utan det är halvkilos burkar. Man känner sig så otroligt nyttig när man sitter där och proppar i sig tills man inte pallar mer och det övergår till illamående.

Californication är en serie som vi har kollat på de senaste kvällarna och den serien äger så jävla hårt! Jag började kolla på den i höstas och jag har kollat igenom båda säsongerna säkert en fyra gånger, kan bara inte få för mycket av den. Längtar som fan till hösten då säsong tre ska komma igång. Till alla er som inte har sett serien, do it!

Detta målar upp en fin bild av seriens innehåll


Jävligt rolig scen, kanske måste se det för att förstå

Bio och Zac

Var med Sandra i fredags kväll, vi hade lite tråkigt så jag föreslog bio. Hon är inte någon "filmmänniska" och vanligtvis så brukar det inte vara roligt med bio om det nu inte är värsta superfilmen som hon verkligen vill se. Nu fanns det ingen sån men ändå så var hon ganska intresserad så vi börja kolla igenom filmlistan i tidningen som vi hade framför oss. Vi hittade inte inte någon som tilltalde oss sådär direkt men vi bestämde oss för 17 Again, ingen av oss visste så mycket om den egentligen. Jag tror vi valde den bara för att Zac Efron har huvudrollen i den och vi båda gillar honom. Den var iallafall mycket bättre än vad jag hade trott, väldigt rolig stundtals, trodde jag skulle somna först för jag var så trött men den höll mig vaken. Det är nått speciellt med Zac Efron, nu känner jag mig rätt töntig, kanske till och med lite gay eller nått i den stilen men han är bra. High School Musical filmerna gillar jag också och där är han med också, har sett de filmerna ganska jättemånga gånger. Han är en stor favorit bland tjejerna I guess men han är en stor favorit hos mig också. Ville bara få det ur mig så nu vet ni det. Seriöst se filmen, till er tjejer han är lika snygg som vanligt och till er killar den har en hel del roliga inslag.

Mer mobiltjaffs

Jag har gått och gjort en grej som jag aldrig gjort tidigare som känns lite skumt men jag hade mina anledningar. Jag har köpt en mobil som jag haft förut. Anledning nummer ett var att jag som vanligt mer eller mindre tröttnade på den förra mobilen men samtidigt köpte jag den för att den var cool på sitt sätt men den funka mer som en leksak än en mobil. Anledning nummer två, säljer jag den kommer jag få en del pengar över eftersom den var rätt dyr. Nu har jag tänkt lite mer långsiktigt och köpt den mobilen som passar mina krav bäst av alla som finns på marknaden idag. Finns en del punkter som jag vill ha i min mobil men det går aldrig att hitta en som har allt det i ett och samma skal men nu har jag den som uppfyller så många punkter som möjligt under samma skal. Så meningen är att jag ska ha den här ett tag nu, har jag sagt hur många gånger som helst nu jag vet men nu har jag den bästa som finns enligt mina krav. Det är en Nokia E71 igen för er som vill veta.

Nu sitter jag på landet igen o

MMS

Nu sitter jag på landet igen och segar fast det är mysigare än vad det brukar vara. Det är en snubbe här som kollar huset och min mor hänger efter och snackar. Jag sitter utanför i den väldigt sköna solen, riktigt varmt! Till sällskap har jag min bok "snabba cash", en bonaqua och en låda med 600g havrekakor, perfekt. Det enda som saknas är en glass, skulle inte vara helt fel just nu.


Imorgon!!

Igår hängde jag med Tobbe hela dagen, alltid lika trevligt. Efter lite om och men så bestämde vi oss för att dra ut en sväng, även om vi inte är så rika. Lämnade iallafall VISA-kortet hemma och tog bara med ett par hundringar så det inte blir som vanligt att man fortsätter hela kvällen lång. Vi startade på Söderhof för att få i oss några öl billigt sen tog vi en liten promenad till Gamla Stan där vi hade tänkt gå på vårt favoställe, Kleins. De har renoverat ett bra tag nu, när vi var där för ett tag sen så såg det klart ut men det stod på dörren att de skulle öppna i mars men det var april då liksom, skumt. Så vi antog att det var klart nu eller iallafall verkligen hoppades att det var öppet. När vi närmar oss ser det rätt mörkt ut men de hade satt upp nya lappar "öppnar tisdag den 21/4". Sån otrolig jävla skit otur man kan ha asså, imorgon liksom, imorgon.. Det förstörde den glada stämningen vi hade menmen fanns inte så mycket att göra så vi drog till ett annat ställe. Skumt att de öppnar en tisdag, kan de inte bara öppna på en månad as in igår så hade vi blivit riktigt glada aja nästa gång så är det förhoppningsvis öppet när vi kommer dit.

Telefonförsäljare

Det ringde precis på hemtelefonen, mamma svara och sen ropa hon att det var till mig. Snubben hade tydligen direkt sagt "Är Sebastian där?" så hon visste inte om det var en försäljare eller någon annan. När jag iallafall kommer till luren så börjar han direkt "Hej jag ringer från Telenor i Umeå.. blabla", palla och varför ringer de från Umeå till mig för? Jag var iallafall lite intresserad av vad han skulle komma med och han ville sälja bredband och hemtelefoni typ, tydligen så var det 150kr billigare i månaden än det vi har nu, vilket iofs är rätt bra, det var till och med lite snabbare. Så han ville prata med någon av mina päron men där palla jag inte mer så då sa jag tack men nej tack. Han var otroligt trevlig, för trevlig så att det blev jobbigt men han sa att han skulle återkomma om några år, visst liksom får han väl göra. Fast 150 spänn billigare i månaden, det är en del i längden man kanske skulle berätta det och se om det verkligen är nått att ha om de nu känner för att spara lite pengar. Men seriöst så var han faktiskt rätt trevlig och bra, har varit med om mycket värre.

Segheter

Idag har det varit en riktigt seg dag, beror nog framförallt på att den börja tidigt, från klockan åtta imorse har jag varit hemma och inte haft något att göra. Hela förmiddagen låg jag i sängen och kolla på "Greys Anatomy", har allt på DVD, är inne på 3e säsongen 16e avsnittet om någon undrar. Vid lunch tid så slängde jag in en pizza från Coop i ungnen, gick tillbaks till sängen och åt samtidigt som jag kollade klart på avsnittet. Sen blev det en dusch och platta håret. Därefter blev det segt igen och jag började städa lite i rummet, framförallt runtomkring skrivbordet. Det enda positiva med att vara hemma mycket, man städar i brist på annat att göra så nu är det hyffsat fint på mitt skrivbord, tillräckligt för att jag ska vara nöjd iallafall. Visst låter det kul? NEJ! Jag måste hitta nått att göra på dagarna, det här fungerar inte! Nu är det inte såhär varje dag för ibland hittar jag på saker men någonting som man får pengar för vore inte helt fel, ganska stor brist på sånna just nu. Nej nu ska jag inte skriva mer om dessa tråkigheter, ska sätta mig och spela lite GTA4 på mitt Xbox 360 för det har jag faktiskt inte gjort idag.

Mitt ovanligt tomma skrivbord

Rapport från landet

Nu sitter jag på landet eller i bilen på landet. Surfar runt lite medans min mor springer runt och fixar med allt möjligt. Jag sitter i bilen för att det är väldigt mycket trevligare att sitta här än i huset som det ser ut just nu. Snart ska det börja renoveras vad jag har förstått det som. Hoppas på det för det kommer bli jävligt fint här om det blir fixat, väldigt mysigt att vara här på sommarn. Så hoppas att det blir fint snart, det är ju så pass nära ändå så man lätt kan åka hit över dagen bara, inte helt fel att göra det nu i sommar. Drömma kan man, nu när jag kolla upp och ut så ser det inte alls så roligt ut men det kan ju bli bra. Seriöst så är det som ett riktigt spökhus just nu med tomten och allt sen när det blir lite mörkare ute också då är det riktigt läskigt att vara här. Nej nu ska jag sluta och se om jag kan hjälpa till med nått så vi kommer härifrån någon gång.
Skulle lägga upp en bild på min utsikt från bilen men har inte så mycket mottagning här ute så det går skitsegt och pallar inte vänta så tar det när jag kommer in i civilisationen igen.
Den enormt fina utsikten från bilen

HTC Touch HD till salu

Dags att sälja ännu en mobil för ovanlighetens skull. Denna gång är det en HTC Touch HD som ska bort så är någon intresserad så spana in länken här nedanför.

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=89434198

PS! Går inte att skapa en länk just nu så ni får kopiera adressen ovan så länge. DS!

Häftigt

Jag var nyss inne och läste lite på Aftonbladet och hamna på en artikel om denna händelse. Tycker det är riktigt häftigt, typ svårt att hitta nått ord för att beskriva det. Hon verkar inte riktigt förstå det hela heller att hon är så pass grym som hon är, först när de röstar så reagerar hon men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Kolla!

Seghet och jogg

Ja sen skulle man försöka skriva här i bloggen ibland också så ni tappra själar som läser ibland får nått att läsa. Det går lite sådär va som ni märker. Så vad har hänt sen jag senast skrev? Inte mycket asså.. Är bara hemma och segar, surfar, kollar film och serier osv. det är väldigt tråkigt i längden. För er som inte vet så har jag inget jobb just nu så därav segheten. Jag försöker och försöker komma igång med träningen men det har inte gått så bra hittills. Senaste försöket var igår, stack ut och joggade ett tag och fyfan vad jobbigt det var, låg en halvtimme i sängen efteråt och försökte fortsätta andas, det var huvudtanken. Jag återhämtade mig efter någon timme och idag har jag en förjävla träningsvärk i benen, är det tacken man får för att man äntligen rör på sig?! Nu när det btw ÄNTLIGEN har börjat bli lite varmare ute så ska jag ta mig i kragen och sticka ut och jogga minst två gånger i veckan, jag måste! Sen vore det trevligt om jag orkade ta mig till gymmet ibland och lyfte lite skrot så jag blir stor och stark men en sak i taget. Beach -09 närmar sig med stormfart och jag behöver sätta fart, kulan som jag jobbat fram på magen under vintern måste bort! Jag är jättetacksam om ni hjälper mig med detta, håll en tumme, be till gud.. Jag behöver all hjälp jag kan få.