Vecka fyra av fyra, resten är skit

Ja då var det dags för vecka fyra av fyra as in sista veckan, skönt som fan är det men det fortfarande en hel lång vecka kvar tills den verkligen är över och jag får vara lite ledig. Det var väl de bra nyheterna att det bara är fem dagar kvar att jobba. Sen är problemet framtiden, är borta två veckor efter att jag jobbat klart men sen? Jävligt osäkert om jag kommer in på det plugget jag vill komma in på och vill inte börja plugga nått annat bara för att plugga. Kan antagligen få fast anställning där jag jobbar nu men fan, jobba heltid på det där stället i ett år, iallafall ett halvår, fyfan säger jag bara. Massor med pengar men fyfan vad tråkigt och jobbigt! Det är väl okej när man vet att det är fyra veckor, knappt okej det iofs. Nu det här om och om igen, tillsvidare liksom, fyfan! Skönaste vore att komma in på det jag vill såklart men jag utgår från att jag inte gör det den här gången och då blir allt så jobbigt, usch! Säger som Sandra gör i sin blogg, gud vad allting är jobbigt just nu. Med det så vill jag önska alla en god natt!

Olja plattång?

Shit vad trött och död jag är nu! Efter snart tre veckors jobb med massa slit och alldeles för lite sömn och som grädden på moset ett badmintonpass idag. Helt slut på alla sätt och vis men imorrn är det helg, så sköönt!
Ska försöka sova lite tidigare än vanligt idag, har inte somnat innan 00.00 någon kväll sen jag börja jobba tror jag. Hoppas att jag är lite piggare imorrn, skulle inte vara helt fel.
Något mer som jag är trött på är min plattång, har en likadan som Sandra men min är trög, den typ fastnar i håret på nått vis, vilket gör iite ont ibland, det går hackigt, man typ drar av ett par hårstrån liksom. Sandras däremot som dessutom är typ ett år äldre eller nått funkar mycket bättre, det är sånt glid i den, riktigt skönt när man använder den, helt smärtfritt. Det är som att min behöver oljas eller vad man ska säga så den får tillbaks sitt glid. Den kanske har varit trög sen jag köpte den, kommer faktikst inte ihåg vilket är lite störande. Är det något som vet hur man oljar en plattång, hör av er mer än gärna, det skulle verkligen behövas, godnatt nu!
Exakt denna har jag, Gama heter den

Nya Potterfilmen

Yes nu har jag varit på bio dårå, eftersom det var premiär så var det lite extra, de hade smyckat hela biografen alltså inte själva salongen utan resten. Det var en del nördar, riktiga Harry Potterfans, vissa såg bara ut som riktiga nördar, vilket de kanske var också men vissa hade klätt ut sig och grejer, palla! Det var ganska mycket ungdomar där, lite livliga, massa ljud, skratt fast det var framförallt innan filmen kom igång sen blev de allt tysta. Det var självklart en gubbe som skulle upp på "scenen" och prata lite innan filmen, han snacka skånska, vad jag kommer ihåg från tidigare så har typ alla sånna där snackat skånska. Vet inte om jag bara fått för mig det eller om det verkligen är så, skitsamma. De slängde ut några affisher och helt oväntat så fick min far en rakt i sitt knä, tack och bock liksom.
Till filmen då, för att vara kortfattad, en av de bästa Potterfilmerna enligt mig. Den har väl inte fått så jättebra betyg för att den ska vara lite seg, mycket snack tror jag. Inget alls jag störde mig på men kan nog tänka mig att vissa gör det, det är kanske inte lika mycket "action" i den här som några av de tidigare filmerna men det är inget måste. Den innehåller verkligen allt. Stundtals var den riktigt rolig, de flesta skrattade till en hel del saker och ibland lite läskig kanske, sorglig, romantisk osv. Ne jag tycker fan den var riktigt bra, skulle kunna berätta mer om den men det blir svårt att göra det utan att avslöja saker och ting för er som vill se den.
Ne fan vad klockan blev mycket måste ta och sova på en gång så godnatt på er, hörs imorrn!

Kvällarna försvinner

Vet inte vad som hände idag. Hela kvällen bara försvann. Åkte hem till Sandra efter jobbet, båda var så trötta så vi gick och la oss ett tag sen drog vi iväg och käka, åkte lite bil och åt igen och nu är vi hemma. Kvällarna bara försvinner när man jobbar och det är inte kul! Så måste försöka sova snart dårå, redan.
Imorgon kommer det bli likadant, nästan direkt efter jobbet ska jag in till stan för att se nya HarryPotterfilmen och den slutar kring nio kanske så är väl förhoppningsvis hemma till halv 10. Då är det typ dags att sova igen, tråkigt nog men sen är det torsdag och då börjar det närma sig helg igen vilket är bra skönt.
Får se om jag hinner och pallar skriva lite om filmen imorrn, jag borde göra det för det är inte kul att bara hoppa i säng när man kommer hem. Den som väntar får se.
Godnatt nu!

Nya grejer

Shit nu höll jag nästan på att glömma att skriva idag, första dagen liksom, lyckat! Nu skriver jag iallafall så jag inte bryter mitt löfte redan. Så skönt att måndagen är över, då är veckan igång liksom och då känns allt lite bättre. De sänder ju Beckfilmer nu på måndagar på 4an, har sett dem de två senaste veckorna men idag har jag inte kollat nått. Nu råka jag däremot slå på tven och 4an så nu är jag igång igen, har sett de här filmerna ett par gånger vid det här laget så det är inga problem att hoppa in i mitten. Problemet är att jag fastnar och de håller på till ett tag innan 12 och det är inte så bra när man försöker sova tidigt men vi får se om jag ser hela idag.
När jag kom hem idag så hade jag lite grejer som väntade på mig, dels så hade Twilight nummer två kommit så nu måste jag börja läsa! Nummer tre är beställd också så nu har jag lite press på mig, blir till att läsa i sommar. Även en tröja som mina päron hade hittat på rean, inte helt fel, jag behöver tshirtar, vilket det alltså var. Sen en tshirt från HM och deras "Fashion against aids" grej, jag valde den som Tokio Hotel har designat, dels för att den är rätt cool och att jag tycker dem är rätt bra. Svårare än så var det inte. Nu ska jag försöka koppla av så jag kan sova snart. Godnatt på er!
Tokio Hotel tröjan

Vecka tre av fyra

Nu har Sandra fått sin nya mobil och det gör inte mitt sug efter iPhone bättre om man säger så. Riktigt jobbigt asså men jag får fortsätta hålla mig, kämpa vidare mot detta begär. För att vara lite mer realistisk så har jag iallafall en ny bok på gång som lär hoppa ner i brevlådan under veckan. Känns bra att jag får nått nytt, bättre än inget. Som jag skrev i förra inlägget så är det såklart Twilight nummer två som är på väg, så har man lite och läsa sen under ledigheten.
Imorrn börjar vecka tre av fyra, ojojoj det känns bara bättre och bättre för varje vecka när man säger detta men inte så konstigt kanske. Det går fan fort, så otroligt jätteskönt så det inte är sant. Planen för den här veckan är att sova lite mer så jag inte är så jättetrött mot slutet av den. Jag ska även göra en del så den rullar på lite snabbare så jag kommer fram till en sista veckan någon gång. Jag ska bl.a. spela lite mer badminton såklart, även se den nya Harry Potter filmen på onsdag när den har premiär, hänga lite med Sandra, åka till solarieöarna en sväng för det känns som all färg från Egypten nu är borta. Har inte varit så kul väder den senaste tiden plus att jag inte har tid när jag jobbar så då får man köra solarieöarna ett tag helt enkelt. Nog om det, klockan börjar bli mycket och jag måste börja fixa lite här så jag kommer i säng snart. Btw ska jag försöka skriva varje dag nu i veckan som kommer, lär inte lyckas kan jag säga nu men ska försöka!

Twilight

Jag fick upp ögonen för Twilightserien för ett tag sen, var helt besatt där ibörjan som jag btw blir med det mesta när jag tycker nått är bra eller coolt, inte många grejer som jag fortsätter att ha ögonen uppe för men vissa. Iallafall så började det faktiskt med att jag såg filmen när vi fick den på dvd här hemma, det är nått lite magiskt med hela historien som jag fastnar för. Så fixade musiken till filmen som jag lyssnade på en del och sen köpte första boken. Även om jag hade sett filmen först så ville jag läsa den, de är inte exakt likadana, vilken bok och film är det liksom. Nu måste jag fixa andra boken, för det är egentligen den som är mest intressant just nu, att få läsa fortsättningen. Filmen kommer i höst men den här gången ska jag läsa boken före filmen. Ska nog beställa boken på en gång så jag kan börja läsa eller ska man köpa den i någon butik, böcker är väl billigare på nätet? Jag köper då inte mycket böcker så jag har ingen koll menmen skitsamma, de är ändå inte speciellt dyra och så är det skönt att slippa åka till en butik och sen hitta den. Lättare att bara klicka hem den så det får bli ett nätköp denna gång. New Moon here I come!
Juste, ibörjan av min "twilighthysteri" så fick jag skit av Sandra för att jag uttalade det fel, jag fatta noll. Jag sa "Twill-light" om ni förstår vad jag menar, alltså som namnet "will" i ordet. Hoppas ni fattar, då kände jag mig lite mobbad när jag inte ens kunde uttala skiten och inte fatta nått. Nu har jag koll på hur man säger det iallafall så det känns bra.
Första boken

Nästa mobil

En iPhone vill jag ha! Har varit sugen på en sen den kom egentligen fast jag har aldrig haft det där riktiga suget men det har jag byggt upp nu, nu vill jag ha! Så en iPhone kommer antagligen bli min nästa mobil, den är så jävla cool helt enkelt. Hur många program och grejer som helst, den är snygg, smidig, funkar bra med min MacBook osv. Finns bara en nackdel, kameran men vafan som jag sagt förut så fotar jag inte så jävla mycket plus att vill man fota så använder man en kamera. Den nya modellen har iofs fått en bättre kamera så det så.
Det finns lite problem med iPhone bara, antagligen därför jag inte införskaffat mig en tidigare. Det första och egentligen det enda att den inte säljs med Tele2 som jag har och som jag vill fortsätta ha, palla byta till Telia eller nått annat skit. Man kan låsa upp dem men det vore skönt att ha en olåst eller låst till Tele2. Kan alltid hoppas på att Tele2 börjar sälja dem snart också för nu ska "3" börja sälja den också så Tele2 är de enda som inte gör det nu. Det suger hårt! Skulle jag köpa en idag, vilket jag kan göra men då blir det så dyrt hur man än gör. Vill ju inte skaffa ett till abonnemang bara för att få det lite billigare. Min far ska till New York om ett par månader för att springa Marathon där så tänkte att han kunde köpa en där. Efter lite forskning på nätet kan man inte göra det längre, man måste köpa med abonnemang där så det går inte heller, skit! Man kan köpa begagnat också men jag vill gärna ha en ny asså.
Ett annat problem är att jag ska ha min nuvarande mobil (E71) tills årsskiftet iallafall, vilket jag ska försöka med, ska avvakta ett tag så får vi se vad som händer när de släpper den nya modellen och om kanske Tele2 kan få tummen ur röven och börja sälja iPhone! Skulle vara perfekt om de börja sälja under hösten så kan jag förlänga mitt abonnemang då också och få den lite billigare. Yes det var min lilla text om min nästa mobil.
Vill ha, vill ha, vill ha!

Ny design av SandraTheMan

Juste som ni kanske märker så har jag en ny cool design här på bloggen och gissa vem jag har att tacka för den, jo såklart min lilla Sandra. Hon har själv gjort en ny design till sin blogg, vill ni kolla in den så finns länken här nere till vänster. Ville bara säga det innan jag glömmer det.

Min vecka kort och gott

Ja som sagt veckan skulle jag snacka om. Det har varit en hel del fart på den här veckan eller jag har gjort lite mer än vanligt för vanligtvis så blir det bara hemgång efter jobbet och sen sova typ mer eller mindre. Denna veckan har jag först och främst jobbat över massa och i måndags blev det en lång dag så då hände det inte så mycket. På tisdagen så drog jag direkt efter jobbet för att spela badminton, likaså på torsdagen, rätt starkt jobbat tycker eftersom man är så slut efter jobbet, dessutom lite bakis på torsdagen vilket leder till onsdagen. Då var det lite grillfest och mys hemma hos en kompis och det var faktikst väldigt trevligt, var trött som fan i början men det försvann med tiden. Två stycken hade med sig gitarrarer så efter maten blev det allsång resten av kvällen nästan och det tyckte jag var väldigt mysigt. På fredag blev det sömn och sen igår (lördag) så blev det lite grillfest igen hos en annan kompis vilket också var trevligt. Ja det var min vecka lite kort och gott. Blir nog inte lika mycket aktiviteter den här veckan men ett badminton pass ska hinnas med iallafall. Imorgon börjar vecka två av fyra, känns väldigt mycket bättre att säga än vecka ett av fyra.
Jag ska försöka skriva lite mer under veckan, kan inte lova något men jag ska försöka.
Den enda bilden från veckan, onsdagens goda mojitos!

Helg!

Äntligen helg! Skönare än skönast, då var en av fyra veckor avklarade, fyfan när man tänker på det, jag ska göra om det här tre gånger till. Fast jag måste erkänna att tiden har gått relativt fort vilket är ganska trevligt. Har märkt att det är skillnad på att veta att man ska dit dag efter dag jämfört med när man bara jobbar någon enstaka dag. För då vill man bara därifrån så man kan bli ledig igen och då går det segt. När man ska dit jämt så är det bara inse att det tillhör vardagen, just nu iallafall och tro det eller ej, det fungerar. Tiden går i en helt okej fart, klart att det blir segt lite då och då men det gäller att inte tänka så mycket, alls! Nej, jag orkar inte skriva mer nu, är så otroligt trött, jag skriver nog mer under helgen och berättar lite mer om veckan. Hoppas jag kan sova inatt bara, det har inte varit lätt under veckan med värmen.