Några rader om London

Yes, då var man hemma i Sverige igen då, ganska skönt ändå faktiskt, inte för att det är något fel på London, tre nätter var ganska lagom, en eller två till hade väl inte skadat. Det blir en hel del gående när man besöker en storstad så på så sätt var detta lagom.
Det har varit en trevlig långhelg och jag åker gärna tillbaka igen och shoppar lite mer fast inte med british airways, de suger och Heathrow likaså. Deras system suger. allt gick segt, jävla tur att flygresan inte var så mycket längre än två timmar. Allt i London var i övrigt helt okej, bara vissa småsaker som man störde sig på, kan dra två av dem. Första är tunnelbanan som för det första är ganska rörig med alla linjer men inte så rörig som man tror efter att man åkt några gånger. Tågen var ingen höjdare, speciellt inte dem på den linjen som gick till flygplatsen, de minsta tågen gick där, trångt men framförallt otroligt högljutt! Seriöst så borde det finnas skyltar där det står "Öronproppar rekommenderas", helt sjukt vad det lät, speciellt i tunnlarna. Andra störmomentet var ljudisoleringen på hotellet, har hört från folk som varit där att husen inte är de modernaste och att det kan vara kallt och dåligt isolerat osv. Kyla var inte något vi led av direkt, tvärtom, första natten så kom det väldigt varm luft ur vår aircondition även fast vi sänkte den till 16 grader så vi stängde av den och då blev allt bra, de resterande nätterna fungerande allt utan problem. På fredagen fick vi nya grannar som var ute och festade till ungefär halv två på nätterna och kom hem och lät, skrek, smällde i dörrar, inte så jävla kul när man försöker sova och allt hörs lika tydligt som om vi inte hade någon dörr.
Annars var det en trevlig resa som jag som sagt gärna gör om men fy vad pengar man kan bränna, inte nog med att resan kostar en del sen all mat men framförallt all shopping, fyfan! Det är kul som bara den men man kommer lätt upp i summor som leder till ångest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback