Trött!

Oj vad jag är trött! Halva jobbveckan redan avklarad, väldigt skönt måste jag säga, tänk om det alltid bara var två dagar i veckan som man jobbade. Så skönt när jobbdagen är över imorgon, lång ledighet igen!
Idag när jag kom hem så fick jag en Mouli tshirt mitt i allt, inte helt fel, jag klagar då inte. Den var egentligen till min bror men han ville inte ha den så då fick jag den. Försökte ta en bild på den, gick väl lite sådär, kolla själva. Sen medans jag ändå höll på blev det en bild på min kofta som jag köpte i helgen också, tänkte fota nått mer också men så blev det inte. Nemen jag känner att jag inte har något att skriva om egentligen så ska ta och sova nu så jag inte är helt borta imorgon. Godnatt!

Tshirt


Kofta

Elgiganten = krog?

Sen har man ju varit och shoppat lite såklart nu när det är rea. Shit vad med folk det finns asså, man blir helt slut efter någon minut bara känns det som, det är sån kaos överallt. Åkte förbi Elgiganten i fredags, hade tänkt gå in där men hoppade det eftersom det var kö in dit och kravallstängsel, antagligen vakter också, som på en krog! Iallafall så har jag och Sandra varit ute både igår och idag. Jag fick ett presentkort på MQ i julklapp, det var på 300kr jag handlade för lite över 1700kr, ops men det blir alltid så av någon anledning, just på MQ också. De har en hel del bra kläder och går man in där så hittar man väldigt mycket. Hittade självklart inget på själva rean utan köpte bara kläder till vanligt pris. Det blev iallafall ett par jeans, en kofta, en tshirt och en långärmad tshirt. Jag hitta inga kort på nätet och just nu pallar jag inte fota något, kanske gör det imorgon. Idag köpte jag bara ett bälte och så bytte jag jeansen till en annan storlek, det var allt, resten av shoppingen stod Sandra för. Nej nu är klockan mycket igen och det är söndag = jobb imorgon, fast det är bara två dagar denna vecka igen, väldigt skönt, sen är det lite mer ledighet!

Bosse =(

Idag fick jag ett samtal och sen blev det ett till samtal.. Det blir ingen Bosse! Fan vad sur jag blir, jag visste hela tiden att det inte var säkert och att det kanske skulle skita sig. Det har ändå låtit väldigt bra hela tiden, alltid funnits en viss tvekan, inte från min sida då men från andras. Det hade till och med börjats planera vilken dag vi skulle hämta honom och att vi skulle åka och handla massa grejer. Och sen blir det inget när det är ett par dagar kvar. Blä! Det ska bli en hund förr eller senare, sägs det men vi får väl se om och när det nu händer. Det var ju Bosse vi skulle ha, det kändes som han var vår, kommer liksom bli konstigt att döpa någon annan till Bosse nu, ne fy!

Kommer alltid vara Bosse, ingen annan!

Vad hände med julen?

Godkväll! Har inte haft tid/pallat skriva något men nu tänkte jag ta mig i kragen och skriva lite iallafall. Julen har varit som vanligt, rätt trevligt och sådär va men jag vet inte vad det är, den här och förra julen har varit ganska sega. Inte tråkiga eller så men inte speciella på nått sätt, inte alls som det har varit förut. Det var bättre förr som man brukar säga. Nemen jag vet inte om det är att man typ blivit äldre och lite mer vuxen, det är ju en annan grej när man är barn fast jag var ju inte så liten för tre år sen heller. Jag har inte haft någon julstämning alls, inte pallat kolla på Kalle, vi käkar inte någon julmat heller fast det gör vi innan, asså ett par dagar innan, på restaurang eller vad man ska säga. Det enda som skiljer dagen mot en annan är att man är med en del släktingar och familj men det är man inte bara på julafton så inte så speciellt, sen julklapparna. Annars känns det som en helt vanlig dag, nästan iallafall. Det är vad jag tycker om julen nu för tiden.

Bosse!

Innan julbordet var vi och hälsade på de fem valparna som jag skrev om tidigare. När vi var utanför huset så såg jag en av dem genom fönstret och då tänkte jag direkt, jag vill ha! När vi sedan kom in så stärktes den tanken för varje sekund som gick, så söta och gosiga. Jag hittade snabbt en favorit som jag tog upp i knät och han somnade där, så otroligt gulliga allihopa men det var något speciellt med honom som jag fastnade för direkt. Efter en del om och men så verkar det som vi ska köpa honom, känns fel att säga så "köpa honom" men vad ska man säga liksom? Iallafall det är rätt nära nu att jag får ta hem honom, så kul! Jag blir riktigt ledsen om det inte blir så! De är leveransklara efter nyår, vilket är väldigt snart, så tänk om jag har en liten valp om lite över en vecka bara!! Han kommer antagligen döpas till Bosse =D

Här sover han med benen i kors =)


Här ligger han och gosar i sin korg

Julbord

Jag säger då det, vad det händer mycket just nu, känns som jag aldrig är hemma och tar det lugnt. Nu får jag någon timme här för mig själv iallafall, ska bli så skönt när morgondagen är över, då är jag ledig ett tag och det är jul. Det var en trevlig helg, träffa lite släktingar, gick på ett lite lyxigare julbord, vilket var rätt trevligt men det här med julmat asså, det är icke min grej. Först och främst så är jag ju allergisk mot hälften av all mat som finns sen är det bara det gamla vanliga kvar, potatis, skinka, köttbullar, revbenspjäll osv.. Det har man ju ätit förr liksom, nemen det är saker som man äter lite då och då, inte nått som man bara äter under julen. Lite mysigt är det ändå med själva konceptet, man träffar folk och går och tar mat från stora långa bord som är fint dekorerade. Här nedanför har ni en bild som visar en del av efterrättsbordet, det fanns väldigt mycket att välja på måste jag säga. Fanns nästan lika mycket efterrätter som det fanns mat, lika stort bord typ, det var i ett annat hus.

En del av efterrättsbordet

Vuxenliv

Oj vad vuxenlivet är tråkigt har jag upptäckt ännu en gång, jobba 40 timmars veckor, fy fabian asså! När man kommer hem vill man bara sova och det är ju nästan vad man gör plus att äta lite sen upp och jobba igen. Därför jag inte skrivit nått på ett par dagar nu, dels så pallar jag inte sätta mig här, alldeles för trött sen så händer det ingenting på dagarna så har inte så jättemycket att skriva om heller. Idag skulle jag iväg på en intervju efter jobbet och när jag väl kommit dit efter 40 minuters köande på E4an så har det blivit ett missförstånd så det vara bara att ge sig ut bland alla andra bilar igen och ta sig hem. Kändes väldigt onödigt allt men det blir imorgon istället, hoppas det går bättre då. Efter lite om och men så drog jag och min mor till IKEA och köpte än säng till mig, äntligen en ny större säng! Ska bli så skönt alltså. Den kommer hem först imorgon kväll så detta är sista natten i min gamla lilla säng. Jag har ett problem jag måste ut och julhandla, frågan är när jag ska hinna med det, imorgon så kommer jag antagligen inte ha tid, likaså på lördag för då ska jag bort större delen av dagen sen söndag har jag inga planer men då vill jag bara ligga hemma och gosa i sängen för en gångs skull. Jag förtjänar en hemmadag men får väl se, kanske kan dra iväg lite snabbt där under dagen, jag vet vad jag ska ha så det bör gå ganska fort, man lär ju inte vara ensam ute i butikerna, hoppas det inte är allt för många kaosmänniskor där ute. Aja nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, kanske blir en annan bild och lite text från helgen sedan. Ha det!

Nu sitter jag här i bilen utanför

MMS

Nu sitter jag här i bilen utanför tomteboda och väntar på att Sandra ska sluta, snäll som jag är. Hon har prov imorgon och behövde plugga lite extra och det går rätt mycket snabbare om man åker bil. Hoppas de slutar snart bara, lite tråkigt att bara sitta här, blir bara mer och mer julklappar nu antagligen.


Dagsrapport

Idag har jag en bra nyhet och en dålig. Jag börjar med den dåliga och sparar den bästa till sist ^^ Min drygt tre veckor gamla (tror jag) mobils "neråtknapp" är mongo, själva klicket eller motståndet i den har försvunnit vilket gör att det är jättejobbigt att trycka på den. Så antagligen måste jag lämna in den för att få det fixat, det störiga är att det tar ju närmare en månad oftast när man lämnar in telefoner, spelar ingen roll vad för fel det är. Väldigt palla måste jag säga när mobilen är typ helt ny och så blir man utan den i en månad, jippi! Till de lite bättre nyheterna, jag har inte tagit vanlig nässpray alls på en hel vecka! Har ju använt den andra kortison varianten nu och det hjälper, inte helt bra än, är fortfarande lite täppt men ändå så pass bra att jag klarar mig utan den vanliga. Ska bli så skönt att slippa hålla med det där när det nu blir helt bra. Dels så blir det ju en del pengar i längden, köpte en ny ungefär varannan vecka förut. Den nya kostar iochförsig 166kr/st men det är ju bara tillfälligt, får se hur många flaskor jag behöver. Förut när jag höll på med den vanliga nässprayen så var jag verkligen beroende, det var riktigt jobbigt om jag glömde den, speciellt när jag skulle sova och var täppt som bara den. Också när jag t.ex. skulle ut på krogen eller bara ut och göra nått på kvällarna och inte hade den med mig så förstörde det hela kvällen. När man ska prata, dricka, bara andas så kändes det, skitjobbigt! Menmen nu är det snart över och kvar kommer bara ett litet minne vara, som förhoppningsvis raderas väldigt snart.

Pappa Rufus

Det är så att Rufus ganska nyligen blev pappa till ett gäng valpar, det är en av anledningarna att jag tänkt lite extra på att skaffa hund på senaste tiden. Fick ett par bilder på dem tidigare i veckan och nästa helg ska vi antagligen dit på ett stort julbord och då ska vi passa på att hälsa på dem. Det ska bli så kul, jag har nog aldrig gosat med så små valpar någon gång eller jo kanske när jag var liten men det var länge sedan nu! Här har ni några bilder på dem iallafall:

Allihopa


En liten skrutt


Med mammsen deras


Pälsallergi

Jaha då börjar den här helgen lida mot sitt slut också, den har som vanligt bara försvunnit. Har inte gjort så väldigt mycket heller, hade tänkt dra ut i lördags iallafall men så blev det inte. Är inte den rikaste nu och det är julklappar som ska inhandlas osv. Det blev istället hemma framför Beck (som går varje lördag kl. 22) med Sandra och lite läsk, ostbågar, chips, choklad osv, man är ju så nyttig! Tidigare på kvällen hade vi en liten släktträff hemma hos mig med min morbror och hans familj samt min kusin som ingen av oss har träffat på runt 10 år, så det var rätt trevligt. Men det trevligaste var ändå att gosa med deras hundar som de hade med dig, Sigge och Rufus. Jag har alltid velat ha en hund mer eller mindre men nu den senaste tiden så har jag tänkt på det extra mycket. Jag har lagt till en hund på min önskelista till tomten, inte för att jag lär få någon men ändå, önska kan man alltid göra. Problemet är ju att både jag och min bror är allergiska mot pälsdjur men det finns ju vissa raser som fungerar rätt bra så det behöver inte vara något problem. Min kusin berätta att hon har hund, en mindre allergivänlig sådan men hon har haft den i ett antal år och hon är också jätteallergisk. Hon har löst det problemet genom medicin bara, hon äter någon tablett varje dag, det är kanske inte det nyttigaste men det fungerar, hon kan känna av hunden ändå men det är inte så farligt. Vill man någon så vill man och man kan ju oftast hitta lösningar till det mesta.

Sigge överst och Rufus bredvid honom

Spikmatta, skönt eller inte?

Testade precis en spikmatta, det ska ju vara bra och skönt för ryggen. När jag först kände på den så blev man inte direkt sugen att lägga sig på den, riktigt vass men jag var ju tvungen att prova och tro det eller ej det kändes rätt bra. Det var lite obehagligt ibörjan, då gjorde det nästan lite ont men sen blev det rätt skönt och avslappnande. Låg och funderade ett tag och kom fram till att det är ungefär som att den gör små hål i huden och tar ut allt det dåliga som inte ska vara där och sen gör den att man blir väldigt avslappnad. Fast nu efter så känns det asså, det svider nästan lite men skitsamma, det var ändå skönt! Ni som inte testat borde göra det, skönt med en liten speciell känsla. Här har ni hemsidan till "Shaktimattan" om ni vill läsa lite mer, http://www.shaktimattan.se/.

Så ser den ut som jag testade

Bästa sidan

Som ni kanske har läst i Sandras blogg så har hon varit mycket inne på "gratis" sidor på senaste tiden och har nu hittat den bästa. Den är verkligen bäst och det är inte alls svårt att få ihop ett presentkort på 500kr på MQ eller 20 trisslotter eller liknande. Gå bara med på Svenska Spels sida så har du 10 poäng och det är allt du behöver för att få 500kr på MQ eller Kicks, sen måste man värva några också men det är inte alls svårt. Så kom igen, lägg bara ner lite tid så har du lätt någon av alla grejer på sidan. Bli medlem nu! Bara att trycka på texten här.

Julgris

Juste jag måste visa min coola/söta gris som jag köpte för nån vecka sen när vi var och kolla julpynt. Det är nått speciellt med grisar, jag har funderat på att börja samla på grisar av alla olika sorter ett par gånger men det har inte riktigt blivit av än. Kanske kommer snart.. Här är den iallafall!

Julgrisen

"Två öl"?

Jag förstår inte varför det är så svårt att hålla sig till två öl när man säger att man bara ska ta två öl. Jag vet inte hur många gånger man har sagt något som t.ex. "ikväll tar vi det lugnt" eller "ikväll tar vi två öl", jag menar det är ju inte så att det blir tre eller fyra öl istället utan det blir en helkväll. Det kan till och med bli mer än en normal utgång, riktig fyllefest asså! Jag borde väl inse att det inte funkar så, det går inte att ta det lugnt och bara ta två öl men ibland har man så många anledningar till att ta det så lugnt men inte fan blir det lugnt! Som i måndags när jag var ute, då ville jag inte ens ut från början men sen kom det en hel del anledningar till att vi skulle ta det lugnt och sen bara ha råd med två öl. Inte fan blev det två öl ändå! Aja ska man dra en slutsats av det här så får jag ta och inse att det inte går, för vissa går det säkert jättebra utan några som helst problem men för mig och mina polare går det inte. Har vi väl börjat så går det inte att sluta förens klockan är typ tre på natten eller att pengarna är slut men på nått sätt går det ändå även om man är fattig, det löser sig alltid och man bara dricker mer och mer.

Ja, där försvann den femhundringen

MMS

Ja, där försvann den femhundringen så ni vet.


Jaha då hamna man på krogen ikväll

MMS

Jaha då hamna man på krogen ikväll då, rätt oväntat, jag var så trött och ville bara sova men nu har jag piggnat till! Men det blir bara typ två öl och sen hem men vi får väl se. Det är alltid en risk att det blir mer men jag tror vi lyckas hålla oss till lite ikväll.. Ha en trevlig måndags kväll ;)


Slut på beroendet?

Som jag skrev där för knappt en månad sen så skulle jag till läkare för mitt nässprayberoende och idag kom den dagen, bara NIO månader efter att jag var Huddinge Sjukhus och berättade det, snabba puckar, not! Men iallafall så var jag där idag, doktorn undersökte min näsa först sådär vanligt med nån lampsak sen tog han fram en lång svart böjlig pinne. Han berätta att det en kamera på den och att han skulle stoppa upp den en bit in i näsan, shit vad jag blev typ rädd först. Den var närmare en halvmeter lång fast han sa ganska fort att han inte skulle stoppa in hela, tack och lov för det. Det var inte det roligaste jag gjort, var rätt obehagligt men det gick, det var ändå en 8-9cm in i näsan den där var. Sen gick vi och snacka lite och vad jag förstod så har jag vanligt beroende bara som han antagligen sett rätt många gånger förut så jag har fått kortisonspray. Ska hålla på med det ett par veckor nu sen är det förhoppningsvis över, hoppas på det. Han sa att det inte är helt hundra att det kommer hjälpa men med ganska stor sannolikhet kommer det hjälpa annars ska jag ringa honom. Han snackade då om en lätt operation som går ut på att man bara söver ner området vid näsan och sen stoppar man in nå skit och bränner bort det som är ivägen. Det låter riktigt mysigt, verkligen så hoppas det här hjälper nu så jag slipper skiten och framförallt så jag slipper den där operationen.

Oljud

Idag har jag insett hur otroligt mycket några unga killar kan låta. Om vi tar det från början, när jag var lite yngre, innan man börja gå på fester och sen krogen på helgerna så drog man alltid hem till kompisar på kvällarna. Där spelades det oftast tv-spel, vanliga spel, snackades rent allmänt bara. Det var inte alltid så populärt när jag sa till mina föräldrar att jag skulle ha hem några kompisar eftersom vi bor i en ganska liten lägenhet. Självklart var det ju okej men ibland så blev det rätt ofta och det var väl då de börja säga emot. Idag så förstår jag verkligen att det inte är så roligt att ha ett par pojkar som låter en hel del hela kvällen och en bit in på småtimmarna när man är trött och vill ha en lugn trevlig kväll på helgen. Man hör mycket mer genom väggarna än vad man tror, killarna med deras "basröster", skratt, ljud från gitarrer och tv-spel allt hörs väldigt bra och tydligt. Usch och fy, man får ju damp efter några minuter bara! Jag hoppas att mina föräldrar inte fick "lida" alldeles för mycket under de åren iallafall.

Hemma hos Ted nu, han fyller 20 år

MMS

Hemma hos Ted nu, han fyller 20 år! Detta är hans present från hans bästa polare sen många år tillbaks. Var lite fyndigt måste jag säga. Av mig och tobbe fick han en fin flaska wiskey, så det så! Nu ska jag fortsätta supa, ha det bra ikväll!


Hål i strumpan

Juste idag när jag kom hem från jobbet upptäckte jag världens hål i min ena strumpa, kände att det var ett hål imorse men trodde det var ett litet skithål bara men som ni kan se på bilden är det inte så litet. Jag stressade en del imorse så tog bara de strumporna jag först kom åt, frågan är om det var så stort från början eller om det blev så i farten. Jag borde ju märkt om det var så från början fast man vet ju aldrig. Det som är lite pinsamt är att jag går ju omkring i Crocs på jobbet, först måste jag bara säga: Jag vet, de är jättefula och jag har alltid varit emot dem men sen testa jag och de är så sköna när man har ett jobb som man står upp i hela tiden och inte behöver se värsta fin ut. Iallafall med det där hålet och Crocs måste jag ju visat en del av foten, pinsamt liksom "Hej här går jag med världens hål i strumpan, kolla!". Faktum är att jag har typ 10 par nya strumpor i min garderob men jag har inte använt dem än, tar mina andra först, ingen aning varför, de är sköna helt enkelt. De nya är säkert skönare, ska ta ett par av dem imorgon bara så att jag kan känna mig säker på att jag går runt i hålfria strumpor.
Hur märker man inte detta?!

Dåligt

Nu är jag besviken på min Wall-E kalender som är så fin på utsidan men jag har upptäckt att den inte alls är lika fin på insidan. Man tror ju att chokladbitarna och de små bilderna ska vara små figurer som har att göra med filmen, det tog jag för givet att det skulle vara. MEN det är vanliga skitgrejer, precis samma som i alla andra vanliga chokladkalendrar. Riktigt tråkigt asså, jag är besviken! Det är som om de bara klistrat på en bild. Nej vilka typer som gjort den asså, de borde skämmas. Insidan är minst lika viktig som utsidan!

GTA4

Nu har jag suttit och spelat GTA4 ett tag, det är rätt kul asså när man väl kommer igång. Det är det som är mitt problem, jag spelar inte alls ofta, ingen aning om varför, det blir bara så. När jag väl kommer igång skulle jag kunna spela flera timmar känns det som men det är väl iofs bra att jag inte sitter och spelar flera timmar om dagen som vissa gör. Det finns ju faktiskt bättre grejer att göra.

Wall-E kalender

Nu har jag öppnat den första luckan i min fina WALL-E kalender. Blev helt galen i WALL-E efter att jag sett filmen, tyckte den var så bra men nu har det lugnat ner sig lite faktiskt.

Matbrist

Jag har varit hemma idag också, hade tänkt jobba idag men ångra mig imorse. För det första sov jag inte speciellt bra inatt, var vaken väldigt mycket och bara mådde illa sen har jag fortfarande inte kommit igång med ätandet än så jag har fortfarande ingen energi direkt. Förstår inte varför jag inte kommer igång med ätandet för så fort jag börjar äta så blir jag illamående och det tar stopp. Hoppas det släpper snart, jag är rätt trött på det nu, ska iallafall åka till jobbet imorrn och försöka jobba sen får vi se om jag absolut inte orkar efter ett tag eller om jag klarar mig. Det är julfest med jobbet på fredag också, så till dess måste jag vara återställd men det vore konstigt om jag inte är det.
Nu är det snart sista avsnittet av "Färjan" på Kanal5, missa inte det.

Mobilblogg

Sådär då har jag fått ordning på mobilbloggandet, sen hur mycket jag kommer blogga från mobilen är en annan femma men det känns som det kan vara rätt kul att kunna när man stöter på nått intressant där ute.

Vb: Testar blogga lite från mobilen.. Om

MMS

Testar blogga lite från mobilen.. Om det funkar så ska ni se mitt julpyntade köksfönster.