Grattis Richard, 20år!

Idag fyller Richard 20 år, äntligen får även han gå på bolaget och handla! Han hade lite kalas igår och sen utgång vilket jag självklart skulle varit med på men typiskt nog så blev jag ju sjuk så jag blev hemma i sängen istället. Så tråkigt! Känns som jag alltid blir sjuk när det händer nått lite extra.
Hoppas ni har fått till en trevlig och mysig julstämning där hemma på 1a advent.
PS! Litet grattis till mig idag också för jag har faktiskt namnsdag DS!

Sjuk

Hallå där, nu har jag inte skrivit på ett tag men det har faktiskt inte bara med min slöhet att göra utan att jag fick någon slags vinterkräksjuka eller maginfluensa, whatever i fredags. Jag sov dåligt natten till fredag och när jag klev upp ur sängen tidigt på morgonen så snurrade det som fan, jag börja kallsvettas, kändes som jag skulle spy och allt möjligt så la mig några minuter till och sen var det rätt bra. Tog mig ner till bilen och åkte hem för jag sov hos Sandra. Väl hemma så blev det värre och jag ringde och sjukskrev mig och det var tur det för sen började jag spy och febern kom osv.. Så låg hemma i sängen hela dagen och mådde skit, sen i lördags mådde jag bättre men fortfarande inte bra, febern gick ner men jag åt inte någonting under fredagen, drack inte speciellt mycket heller. Så jag hade ingen energi alls, blev helt slut bara av att gå till köket men sen fick jag i mig lite iallfall mot kvällen men låg i sängen större delen av den dagen också. Idag har det varit bättre och jag har fått i mig mer och mer mat så nu är det rätt bra, fortfarande trött och sliten. Ska försöka jobba imorgon, tror det går bra, är väl inte värre än att jag får åka hem tidigare om jag känner att jag inte alls orkar. Sen måste jag bara säga att vissa perioder så ska folk alltid ringa mig mitt i natten och störa mig i min skönhetssömn, fan vad det är jobbigt, speciellt när man är sjuk. Inatt stängde jag bara av mobilen för jag orkade inte med skiten och försökte sova vidare.

Ny mobil, nytt avtal

Jo som sagt var ju till NetOnNet igår och köpte min nya mobil, en SonyEricsson C905. Hade inte så mycket tid till att fixa med den igår och inte idag heller, sen när jag skulle ringa idag märker jag att det inte kommer nått ljud ur högtalaren alls, personer i andra änden av linan hörde vad jag sa men jag hörde inte ett skit. Sen knakade "ner-knappen" väldigt mycket också så jag åkte då till NetOnNet och fick en ny som funkar mycket bättre! Det var två ganska unga tjejer som stod på själva servicedelen där och det var nästan lite pinsamt för de verkade inte ha speciellt mycket koll på någonting där men de lyckades iallafall ge mig en ny mobil så tack för det.
Sen så blir det ju ett nytt avtal nu och lite kort och gott så går det ut på att jag ska ha denna mobil i minst nio månader, bryter jag det så får jag böta 1000kr till Sandra så hon lär försöka få mig att köpa en ny ^^ Men den här mobilen borde jag kunna ha i nio månader, kan jag inte det så vet jag inte vilken telefon jag skulle kunna ha så länge. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv och bara ta det lugnt, ska bli så skönt!
Edit: Det blir inte nio månader utan sju fast det är väldigt mycket ändå för mig.
Så ser den ut

Bra med bil

Var till NetOnNets hyffsat nya lagershop i Slagsta igår efter middagen. Eftersom jag har bilproblem och lite annat bar det av med tunnelbana och buss dit, vilket jag ändå tyckte var okej. Fast ångra mig sen, fyfan vad det var segt, tog 40min enkel resa, sen när jag hade varit där fick jag stå ute i kylan i över 20min och vänta på bussen. Det tog över två timmar innan jag var hemma igen, usch! Idag åkte jag dit igen fast MED bil och det gick på typ en halvtimme, alltså ditresan, fixet där och sen hemresan. Vilken otrolig skillnad, ibland äger bil så jävla hårt asså men varför kostar bilar och allt som har med ämnet att göra så mycket?! Det suger däremot!

Min skitbil

Gårdagen dårå. Dagen började då med att jag satte mig i bilen kl. 5.45 för att ta mig hem en snabbis från Sandra för att sen åka till jobbet. Min bil har strulat en del på senaste tiden, mer och mer desto kallare det har blivit och nu i helgen har det varit kallt! Man måste alltid hålla på ett tag för att den ska gå igång ordentligt men igår så la batteriet av efter några försök och då fanns det inte så mycket att göra. Insåg fakta och gick till tunnelbanan, segt som bara den men jag fick sen låna min fars bil när jag väl kom hem så kom bara en halvtimme försent. Så länge jag har min fars bil har jag inget att klaga på, tvärtom den är ju mycket bättre på alla sätt och vis men det vore skönt ändå att ha min bil. Den står kvar hos Sandra men imorrn ska jag och far åka dit och försöka få igång den och ta den till lilla bilverkstaden som ligger längre ner på min gata. Borde gjort det för länge sen men det kommer kosta pengar och man vill ju gärna slippa extra utgifter menmen det kanske inte alls går på så mycket, det återstår att se. Aja hoppas att min skitbil snart fungerar igen, utan stora kostnader.
Min skitbil fryser

Lång dag

Usch och fy vad tiden går snabbt! Har varit full rulle idag sen halv 6 imorse och jag har en del som jag vill berätta men jag har inte tid nu. Det blir till imorgon men titta in då så får ni senaste nyheterna ;)

Nytt avtal

Efter några samtal med Sandra så kommer jag nog bryta avtalet, har fått tillåtelse till det, mitt mobilavtal alltså. Det kommer bli ett nytt avtal självklart men med hårdare krav fast det kommer bli lättare att hålla det med en telefon som jag vet äger. Jag måste sluta köpa mobiler som verkar coola och kommer från ett mindre företag, jag måste hålla mig till de stora som framförallt är Sony Ericsson men också Nokia. Mer info om det nya avtalet kommer senare när det är klart.
Sanningens Ögonblick nu om några minuter, missa inte det!

Helgen

Ja det här har ju varit en lagom kul helg, nerå helt okej, bara tagit det lugnt och försökt att inte spendera så många kronor eftersom jag har lite brist på sånna just nu. Så har bara varit med Sandra hela helgen och sprungit i affärer, drömt lite och kollat efter julklappar, varit ute på promenader och så har jag kört massa bil som vanligt men det har varit extra kul eftersom det varit massa snö ute! Nu följer en ny vecka med jobb antagligen hela veckan men sen blir det fest två helger i rad.

Ska försöka

Angående min mobil så ska jag försöka ha kvar den ändå, så hemsk är den inte, jag var bara så trött där på den när jag skrev det sist. Bara batteriet kunde vara lite bättre hade jag varit nöjd. Funderar på om jag kanske ska köpa ett bättre batteri och testa men tror den blir för tjock men är väl värt att testa. Nu ska jag hålla mitt avtal, iallafall ett tag till och inte bryta det efter 1,5 månad. Kanske bryter det när det är en månad kvar eller nått men ska stå ut så länge jag kan. Sen blir det en Sonyericsson som är ett säkert kort eller möjligtvis en Nokia som också är bra.

SACO-mässan

Idag var jag på SACO-mässan och kollade runt lite snabbt eftersom Sandra var där med sin klass, det kunde ju inte skada liksom. Så kollade runt på olika skolor runt omkring Stockholm och en bit utanför, vill fortfarande bo kvar här medans jag pluggar. Så hittade några som jag spanat in förut och några nya skolar som jag måste ta reda på lite mer info om. Känns som jag borde börja plugga nu till nästa år, inget måste men om jag ska plugga nått i 4-5 år så borde jag börja innan jag blir gammal gubbe. Problemet är att jag egentligen inte alls vet eller har bestämt vad jag ska plugga, det lutade nästan bara åt ekonomihållet förut. Nu på senare tid har jag börjat fundera lite mer och ekonomi känns lite tråkigt, har kollar en del på juridik och det tror jag skulle vara roligare, det tycker jag helt enkelt är mer intressant. Just nu lutar det mer åt juridiken men jag har ett halvår eller vad det är på mig att tänka igenom och bestämma mig. Sen ska man hitta ett bra ställe att plugga på också, ojojoj, det är svårt. Problemet är att man inte kan börja vart man vill pga betygen, jag har inte världens bästa betyg så det är intagningsgränserna man får kolla på i första hand när man ska hitta ett ställe. Aja nu har jag börjat kolla seriöst iallafall, får väl se när jag väl hittar nått, om jag hittar nått.

Apdålig film

Nu har jag sett filmen och den sög hårt på alla sätt och vis! För det första kändes filmen väldigt billig och skådisarna var inte bra, det var en riktig budgetfilm. Om man jämför boken med filmen så är det stora skillnader, de som gjort filmen kan ju bara ha skummat igenom boken. Halva boken och handlingen var inte ens med, vissa personer som är med rätt mycket i boken var inte alls med, de hade även rört om massa i handligen. Ne fyfan man blir ju nästan sur och det konstiga är att filmen fått så bra betyg och att de till och med ska göra en amerikansk version av den. Boken är iallafall väldigt bra men filmen ska man inte se, det förstör bara allt! Läs boken, skit i filmen!!

Äntligen

Nu har jag äntligen läst ut boken "låt den rätte komma in", läste de sista 66 sidorna i rad, det är inte många gånger jag läst så mycket på en gång frivilligt men sen var det rätt så spännande också. Inte så att jag plågade mig igenom det. Anledningen till att jag fick sånt ryck och läste ut den är att jag ska se filmen ikväll, hoppas den är bra och hyffsat lik boken, man kan ju bli lite besviken om den inte alls är som boken.
Aja nu ska jag återgå till GTA4, det är rätt kul att spela ändå, inte speciellt ofta jag gör det men när man väl sätter igång så är det skoj.

Batteriet suger

Fan vad jag är trött på min mobil! Jag har gjort en liten slags "deal" att jag ska ha den här mobilen i minst ett halvår eftersom jag byter mobil så ofta annars. Jag har redan börjat tänka på att byta, har haft den i drygt en och en halv månad nu bara, det är inte för att det är någon speciell annan telefon jag vill ha utan att jag stör mig så på den bara. Det stora problemet som jag verkligen ser som ett problem är batteriet, det tar slut på en gång, måste ladda flera gånger om dagen ibland. Ett exempel, jag laddade den igår kväll och det höll på att ta slut redan nu på eftermiddagen! Då har jag ringt en del och smsat men ändå, inte så mycket. Sen så är den lite seg ibland, hänger upp sig nångång ibland osv.. Nej vet inte hur jag ska klara mig med den här i 4,5 månad till får väl försöka. Det finns bättre batteri att köpa men då blir den runt en halv centimeter tjockare och det är mycket i mobilvärlden. Jag köpte den för att den just var så smidig och liten men samtidigt har den det mesta. Jag tycker inte om tjocka mobiler, det fungerar inte. Så får se vad som händer men att ladda mobilen hela tiden och typ oroa sig för att batteriet ska ta slut när man är ute på kvällen (även fast den är laddad tidigare samma dag) är jobbigt. Vill ni ha en mobil som man slipper ladda varje dag köp inte HTC Touch Diamond!

Nässprayberoende

Jag var på Huddinge sjukhus hos min läkare i Mars i år på min vanliga årliga kontroll av mina allergier etc. Det var sista gången faktiskt, min läkare tycker jag sköter mig så bra och inte behöver gå dit nå mer. Självklart får jag om jag vill men det behövs ju inte. Men iallafall som vissa av er vet så är jag mer eller mindre beroende av nässpray och det sa jag men eftersom det området inte är min läkares område så skrev hon en remiss till ÖNH-kliniken. För man kan ju få hjälp med att sluta, det finns lite olika vägar att ta men jag vill helst slippa den vägen när man bara slutar använda det helt enkelt för det är så otroligt jobbigt.
Jag fick hem ett brev en vecka efter att jag varit där i mars där det stod att väntetiden för att komma till ÖNH-kliniken var mellan tre och åtta månader, shit liksom. Jag har väntat och väntat och nu när det gått ungefär åtta månader. Idag fick jag ett brev från Fruängens Läkarhus där det stod: "Du har remitterats till ÖHN-kliniken på Huddinge sjukhus. Då man där nu inte klarar av att hålla gränsen för vårdgarantin har remissen överförts till ÖHN-mottagningen på Fruängens Läkarhus." Jaha, där ser man så nu ska jag dit i början på December, skönt att det äntligen händer nått iallafall men ska det verkligen behöva ta närmare nio månader innan jag får komma till en sån läkare?!

Min bäste vän

Måste sluta!

Var hemma hos Tobbe och kolla på film igår, vi drog till Ica för att handla lite chips och läsk. Jag köpte inte lite chips och läsk, jag köpte två påsar chips, en stor läsk, en redbull och en chokladkaka. Ärligt, jag måste lägga ner med mina onyttigheter, jag äter ett antal chipspåsar och chokladkakor i veckan och dricker ett par liter läsk också. Det känns verkligen inte nyttigt! Jag har tänkt att sluta med det många gånger men så fort jag får chansen att handla igen så gör jag det. Vet inte hur jag ska kunna sluta eller iallafall skära ner på det, jag är alltid sugen, jag är beroende. Är det någon som har nått bra tips får ni jättegärna höra av er.
Gårdagens skit

Fylla

Ja, som sagt i fredags firade vi Tobbe som muckade och mycket rätt, han blev väldigt aspackad men det var meningen så det var lyckat. Som han sagt innan, under och efter firandet: "men man muckar ju bara en gång". Har aldrig sett honom så full tror jag, kan ha gjort det men då var jag också så full att jag inte kommer ihåg så det räknas inte. Stort tack till honom som bjöd på taxiresa, inträde och massor med alkohol! Jag undrar faktiskt hur mycket pengar han brände den kvällen, det måste blivit en hel del alltså. Han vill själv inte veta och det tycker jag han gör rätt i, kan inte vara en speciellt positiv överaskning iallafall.
Glad Tobbe på donken efteråt

Fight

Shit, fick nyss sms från Sandra som är i skolan (Thorildsplans gymnasium). Hon berätta att det varit slagsmål där tidigare idag men då inget litet utan stort som innehöll poliser, ambulanser, journalister från Expressen och blod i hela korridoren. Mer än så vet jag inte men låter rätt läskigt asså. Sandra lär väl skriva lite mer om det senare idag, annars lär det komma upp en artikel på Expressen snart, eller inte för det var tydligen ingen som ville prata med dem. Den som lever får se ^^

Tobbe, muck

Imorgon så muckar Tobbe efter nästan ett års slit nere i småland. Har fått höra en hel del historier men inte bara negativt, mycket positivt också. Så imorgon kväll ska det såklart firas, hörde att han redan skulle börja firandet på bussen hem med några öl. Snubben ska bjuda mig på hela kvällen eftersom jag bjudit honom en del under hans fattiga år, inte helt fel. Så grattis Tobbe, nu är du arbetslös igen. Här har ni en bild på hur han såg ut i gymnasiet och den till höger hur han sett ut senaste tiden. Enjoy!

Hitta!

Vet ni vad? Jag hitta presentkortet! Det låg i en låda bland massa guitar hero papper som man fick med, har antagligen bara slängt ner de grejerna i lådan och sen råkade presentkortet följa med.
Mitt såkallade "Festbidrag..."

Egypten

Fick ett mail idag från Apollo, en påminnelse om att jag måste betala resan inom två dagar annars försvinner bokningen, ops.. Har tänkt att göra det ett tag nu, tar typ en minut att göra men ändå har jag skjutit upp det hela tiden men nu är det äntligen avklarat! Så nu återstår det bara sju månader och en dag tills planet lyfter från Arlanda, det är inte imorgon direkt. Tiden går rätt snabbt nu för tiden så rätt var det är så är det dags fast sju månader, vintern har ju knappt börjat än och det ska bli sommar, fyfan! Det ska bli väldigt kul att se Egypten iallafall, med egna ögon, kairo och pyramiderna. Om allt går som planerat kommer Sandra att ha en systemkamera då så det blir riktigt många bilder att visa.

Efterlysning

Någon som sett ett presentkort från systembolaget? Jag fick nämligen ett sådant när jag fyllde 20, tog med det när jag skulle handla för första gången men glömde använda det och betalade bara med kortet av ren vanesak. Kommer ihåg att jag hade det hemma sedan och har för mig att jag tog med mig det nästa gång också men glömde använda det då igen. Det borde ligga hemma hos mig någonstans men det måste verkligen vara välgömt i så fall, har letat på de vanligaste ställena. Ska städa lite strax, dyker det inte upp då får jag damp, kan inte ha tappat det eller jo det kan jag men det tror jag inte! Ingen som hittat nått presentkort ute på gatorna?

Jobb?

Idag har jag varit på min intervju och det gick bra, det jag är orolig över är att de andra som också sökte jobbet hade värsta erfarenheterna, inte alla men en del. Där satt jag och kände mig "liten" eller vad man ska säga, de var ett par år äldre så de har hunnit med lite mer än jag. Det är speciellt två killar jag tänker på som jag tjuvlyssnade lite på, värsta erfarenheterna, lät som värsta "affärsmännen" typ. Sen snacka de massor om deras utekvällar på stureplan och att en precis hade köpt en lägenhet vid Gärdet, en 2:a osv. Så jag blev ju lite skraj eller asså upptäckte att här är det hård konkurrens men jag gjorde mitt bästa så det är bara att hålla tummarna! Det var också den segaste arbetsintervjun jag någonsin har varit på, det tog lite över tre timmar, varav 2,5 timme bestod bara av väntan. Jag hoppas såklart på att jag får jobbet fast har ändå en mer negativ inställning så att jag inte blir helt deprimerad om jag inte får det. Nemen nu har klockan blivit mycket och jag har varit helt dyngtrött hela dagen så det är nog dags att snutta kudde.

Kanal5 kl. 21.00 ikväll!

Ikväll har Sanningens Ögonblick premiär igen på Kanal5 klockan 21.00. Det måste ni kolla på för det ska jag iallafall göra, tycker det är jättebra. Spännande som bara den och så är det kul att se vad folk har gjort tidigare i sina liv, det kan vara så sjuka grejer.



Låt den rätte komma in

"Låt den rätte komma in" kanske ni har hört talas om, den hade biopremiär för någon vecka sen. Den har fått bra kritik vad jag har hört, till och med så de vill göra en amerikansk version på den. Jag har velat se filmen sen jag såg att den skulle komma vilket var för ett par månader sen, anledningen till att jag inte sett den än är att jag vill läsa ut boken först. Jag har ungefär 100 sidor kvar, det har jag haft i snart ett år tror jag. Det är så svårt att läsa böcker tycker jag eller att sätta sig ner och läsa har jag problem med. När jag väl läser så är det rätt kul och jag kan fastna helt men det sker aldrig! På kvällen är det roligare att kolla på tv bara eller göra nått på datorn, vad som helst.
Från och med nu ska jag börja läsa lite mer böcker, det är kul och "nyttigt" för lilla huvudet. Någon som vill ha ett boktips så är "Låt den rätte komma in" en bra bok, väldigt spännande.

Lite blandat

Sådär ja, då var det söndag igen och helgen har bara försvunnit som vanligt men sånt är livet. Jag är iallafall nästan helt utvilad nu, nästan.. Imorgon blir det en lång arbetsdag och direkt iväg till stan sedan för att fira min far skulle jag tippa på som då fyller år. Jag har märkt att det inte är så lätt att blogga varje dag, att hinna och sen att ha nått att skriva om, det är svårt men jag får väl försöka så gott jag kan.
Senare i veckan ska jag på arbetsintervju, det skulle vara så skönt att få ett jobb som jag trivs med igen, då skulle veckorna bli mycket lättare och jag skulle nog sova mer och bättre. Vad det är för jobb får ni veta när jag fått det, om jag nu får det. Vet inte själv helt och hållet vad det går ut på men det ska jag få reda på i veckan.

Bil

På tal om drömmar, fan vad jag vill ha en ny bil. Min gamla skithög håller på att rasa ihop, bara en tidsfråga till när det är dags att köra den till skroten. Problemet är att bilar kostar en hel del och jag vill helst köpa en utan hjälp från Nordea, sorry inget personligt men lån vill jag helst slippa så länge det går. Det som jag kan tänka mig att låna till är en bostad, det är okej men bil egentligen inte fast det är ju lite frestande att ta ett litet lån som hjälp till en finare bil. Det gäller att vara stark och stå emot. Ska kolla runt lite extra efter bil nu, man kan hitta nått helt okej eller ännu bättre utan att behöva betala en förmögenhet. Någon som har nått tips eller tillochmed en bil till salu?

Överaskning från Nordea

När jag kom hem idag låg det ett ganska stort kuvert från Nordea till mig på byrån i hallen, jag klämde lite på det och det låg nått lite större där i, inget vanligt platt "papperkuvert". Så jag öppnade det såklart på en gång men innehållet var inte riktigt vad jag trodde det var. En pärlplatta och en påse pärlor med texten "Varsågod! Här får du en pärlplatta och pärlor så att du kan få inspiration till att förverkliga dina vardagsdrömmar.". Det var ju faktikst en rätt smart och rolig idé men samtidigt lite konstig men iallafall tack Nordea, nu har jag nått att pyssla med. Vad säger ni om det ni som inte har Nordea? Vad får ni för roliga presenter från er bank?



Översvämning

Shit vad trött jag är! Jag sover så dåligt om nätterna sen blev det extra dåligt nu i helgen, det är nått som inte stämmer. Jag är trött så jag kan somna under dagen och kvällen men sen när jag väl lägger mig så ligger jag och rullar runt i MINST en timme! Tippar på att det har nått med mina tankar att göra, mitt huvud är översvämmat, så mycket som snurrar runt där inne just nu.
Nu ska jag jobba hela veckan, vilket kanske med lite tur kan bidra till bättre sömn, håller tummen för det!
Nej, nu ska jag ta och fixa det jag ska göra innan jag ska sova så jag kommer i säng nångång. Ska bland annat boka min och Sandras Egyptenresa för tredje gången inom loppet av en vecka tror jag, spännande ^^
Godnatt på er!

Gårdagen, del 2

Jag kollade klart en film och sen ringde Sandra, märkte direkt att hon var aspackad, hon kunde knappt prata. Jag blev nästan lite rädd eftersom hon aldrig varit så full tidigare så jag hoppa upp ur sängen och snabbade på ner till bilen. Meningen var att jag skulle använda gpsen på min mobil men den hitta inte gatan, försökte ett antal gånger men det gick åt helvete! Så när jag var en bit från Sundbyberg ringde Malin, Sandras kompis och kollade läget och jag förklarade att jag inte visste vart jag skulle åka och då gav hon telefonen till Elin, hon som bor där. Hon ledde mig hela vägen dit, det var lite krångligt och jag körde fel ett par gånger men tillslut kom jag rätt. Där satt Sandra utanför porten, hon hoppa in i bilen sen bar det av. Ungefär halvvägs hem så började hon spy som tur var hade jag en påse i bilen. Sen somna hon ganska fort men fortsatte spy lite då och då, halv sex på morgonen var klockan sista gången jag kollade. Jag sov inte en blund fram tills där nångång eftersom jag var tvungen att ta hand om henne hela tiden. Det sjuka är att hon kommer ihåg det mesta fram tills hon somna vid halv 3 kanske men sen spydde hon ju ett antal gånger efter det och där är tydligen helt borta. Något som också är sjukt är att efter jag hört hur mkt hon druckit så är det konstigt att hon blev så pass full men jag tror inte problemet var att hon druckit alldeles för mycket. Det berodde nog mer på att hon inte ätit eller druckit speciellt mycket tidigare under dagen och lite att hon blandade olika typer alkohol. Något som vi kom fram till är att det säkert var en hämd för de gånger hon tagit hand om mig så det förtjänade jag nog.

Gårdagen, del 1

Igår var jag hemma hos Richard med några andra. De skulle ut på krogen så för dem var det ett förkrök, jag skulle däremot inte dricka eller dra ut, jag skulle hämta Sandra senare på natten som var på fest i Sundbyberg.
Ibörjan spelade vi poker och hade det trevligt, medans de andra drack öl smällde jag i mig 1,5 liter Fanta och nästan en påse chips, vet inte hur det gick till jag var bara väldigt törstig! Den sista timmen där blev det nästan lite tråkigt pga att jag var nykter till skillnad från de andra. Tillslut blev det dags att dra, jag hade bilen med mig så självklart ville de åka bil, först in till stan sen till liljeholmen men det blev bara till närmsta tunnelbanestation då det blev väldigt trångt i mitt baksäte. Fyra pers i baksätet i min skitbil, trångt som apa! Sen var det bara att vänta på att Sandra skulle höra av sig..
Ska gå och vara lite social nu. Fortsättning följer.

Besök

Nu har jag min morbror med familj på besök, ett lite försenat födelsedagsfirande för många av oss. Min kusin och bror fyllde i slutet av september och jag och min morbror fyllde mitten av oktober. Så nu har vi fikat, ätit och gett presenter till varandra, fick en femhundring, det är ju aldrig fel, speciellt nu när jag inte är väldens rikaste människa.
Nu har det blivit tråkigt, de vuxna har börjat snacka massa vuxengrejer och det tycker inte jag är speciellt intressant.