Bloggtorka

Bara för att bloggen nu är klar och släppt så har jag såklart ingenting att skriva om men det kommer, det kan jag lova! Kanske redan till kvällen, den som lever får se.

Bloggen klar

Nu är designen av bloggen så gott som klar, jättefint blev det, inte riktigt vad jag hade tänkt mig från början kanske fast vet inte vad jag hade tänkt mig egentligen. Så nu har jag en alldeles egen blogg som ser så bra ut. Sandra har suttit och arbetat på den i ett antal timmar, tar längre tid än vad man tror om man vill ha den perfekt. Tack älskling =)

Poliskontroll

På väg hem från THG med Sandra tidigare i veckan så råkade jag ta en liten omväg med bilen och för det straffade gud mig med en poliskontroll. Lite nervöst först eftersom det var första gången, alltid sluppit undan dem. Så poliserna dirigerade in mig till kanten på själva "kontrollplatsen". Polisgubben som stod framför bilen gick fram stannade och kollade på bilen ett par sekunder och då säger Sandra att hon känner igen honom. När han sedan kommer fram till min dörr är det första han säger "Är det du som är Sebbe?", då blev jag förvånad! Börja halvt skaka och allt möjligt, efter en kort tids tänkade så kom jag ju på att det står "Sebbe" på min motorhuv och så var det problemet ur vägen och jag blåste och visade körkortet sen var det fritt fram att åka. Men fan vad det var pirrigt ett tag där asså!

Tuggummi på systemet

Var på systemet för en liten stund sen och köpte lite öl till kvällens förkrök. Först och främst när jag stod i kön till kassan så var jag så jävla pinsam, så klumpig, fick inte upp pengarna ur fickan så då blev det nå damp så jag höll på välta glasflaskorna som jag ställt där på den lilla hyllan man ställer korgen på. Rädda dem i sista sekund innan de föll ner på golvet sen fortsatte jag fixa med pengarna och kom på att jag kanske ska ta upp legget också, då börja jag darra som fan, ännu mer pinsamt! Kändes som alla bakom mig stog och tänkte "shit vad nervös han måste vara, pinsamt!" eller nått. Antagligen var det väl bara jag som tyckte att det var jättepinsamt, hoppas på det iallafall.
Nu tillbaks till vad jag egentligen skulle skriva; jag visade legget på en gång utan att hon fråga efter det sen gav jag henne pengarna och när jag fick kvittot så fick jag också ett litet tuggummipaket som det står "Tack för att du visar leg!" på. Nemen vad trevligt några gratis tuggummin, det går ju alltid åt. Nu vet jag inte om detta är nått som funnits länge eller inte men det var andra gången jag handlade på systemet så ingen aning. Ne, nu ska jag ta och komma igång här igen så jag kan dra.

Min Diamant

Nu har jag haft min nya mobil i två veckor, känns som jag har haft den mycket längre men iallafall det jag ville säga var att jag faktikst är väldigt nöjd med den. Det är en speciell telefon och jag var inte helt säker på att jag skulle trivas med den, så liten chansning var det men bra var det för den äger! De enda små nackdelarna är först och främst batteriet, måste nästan ladda varje dag vilket inte är så jobbigt eftersom jag ändå laddar min mobil varje natt. Det finns ett bättre batteri att köpa till men då blir mobilen nästan 5mm tjockare och det är det inte värt! Det är också en av anledningarna till att jag köpte den, att den är smal men ändå har allt. Kameran är väl inte den bästa men det gör inte så mycket, jag har aldrig fotat speciellt mycket. Det går ju fortfarande att ta bilder liksom.
Min lilla diamant äger helt enkelt, ville bara berätta det! Godnatt!

Sista lönen

Snart får jag min sista lön från Teknikmagasinet, närmare bestämt den 24e nu på fredag. Får inte hem någon lönespec i brevlådan från dem utan de kommer upp på nätet ett par dagar innan så har loggat in på sidan väldigt ofta sen igår men den har fortfarande inte kommit upp. Det som är lite speciellt med denna lön är att all semester som jag jobbat in under hela tiden får jag nu så det ska bli spännande och se hur mycket det blir. Försöker att inte ha så höga förväntningar för då brukar det alltid bli mindre och man blir besviken. Så jag har väldigt låga förväntnignar, så det känns inte nå bra men förhoppningsvis blir det mycket mer än vad jag tror.
Dags att platta hår.

Många jobb

Idag när jag kom hem började jag kolla runt på internet efter jobb av olika slag och jag blev bara mer och mer förvånad, jag hittade jobb efter jobb efter jobb. Jag har gjort ett antal av dessa "rundor" de senaste veckorna och inte har jag hittat speciellt mycket. Kanske inte har kollat så mycket och så länge som jag gjorde idag men ändå så många som det finns nu har det inte funnits förut, det kan jag garantera!
Så nu har jag lite att göra asså, vääldigt många ansökningar att skriva och formulär att fylla i. Om jag inte får napp på någon av dessa då vet jag inte vad jag ska ta mig till. Då får jag typ höra av mig till någon matbutik, där lär man ju hitta nått jobb, det är ju nästan säkert att de söker folk i någon av alla sthlms butiker. Det är min reservplan ^^ Har ju tamro sålänge men om jag får bestäma inte länge till men hur ofta får jag bestäma detta själv.

Hejdå Kjell

Var på intervju igår hos Kjell och Kompany och idag fick jag ett mail om att de inte tänker gå vidare med mig, tack och hej så var det med det. Jag tycker själva intervjun gick rätt bra faktiskt men sen kunskapstestet om deras sortiment och om "teknik" i allmänhet gick åt piip! Man måste typ vara en riktig datanörd för att kunna allt det där alternativt att man pluggar som en idiot i typ en vecka för att få in allt men PALLA det.

Fyy!

Usch vad jag är trött på livet just nu! Det här med att jobba på Tamro IGEN är inte kul, jag trodde jag satte min fot där för sista gången i mars i våras men icke sa nicke. Tiden går så segt när jag är där nu men det är nog för att jag tänker "palla detta, fan vad trist, jag vill inte, jag vill hem" hela tiden, det bidrar liksom till att det blir segt. Jag känner mig så misslyckad på nått sätt, jag skulle verkligen aldrig mer dit, blä!
Teknikmagasinet var ändå kul, megakul om man jämför med Tamro, då hade jag inte problem med att sova eller världens ångest på mornarna som jag har nu, det tar emot att sova, det tar emot att gå upp, det tar emot att åka dit osv.. Det var inte meningen att det skulle bli såhär, varför la de ner min butik?! Det tog nästan aldrig emot att åka till butiken, inte alls på samma sätt, tiden gick mycket snabbare, oj vad jag längtar tillbaks! Ungefär såhär ligger jag och tänker om och om igen när jag ska sova, vilket gör att jag sover mindre och blir ännu tröttare på livet. Aja nu måste jag sätta fart, vill inte!

Kjell?

Äntligen börjar det gå uppåt igen med jobb! Imorrn ska jag jobba på Tamro, mitt gamla skitjobb men man får iallafall rätt bra lön där. Det blir väl ett par dagar där nu men förhoppningsvis bara ett par för på måndag ska jag på intervju på Kjell & Company. Hoppas som bara den på det jobbet, för då får jag nått jag med största sannolikhet trivs med och det är inte helt fel. Det galna är att det blir heltid isåfall och jag har ALDRIG jobbat heltid så extra mycket arbete blir det.
Håll tummen nu för mig på måndag att intervjun går bra! =)

TRE butiker!

Shit asså, mamma kom hem för ett tag sen, det var tydligen helt fullt med poliser och annat nere i centrum och hon sa att konsum (eller Coop) hade blivit rånat! Först tänkte jag att jag skulle springa ner och kolla men nej det känns ju lite dumt. Hatar folk som ställer sig och kollar som det vore någon slags underhållning när det har hänt något, då tänker jag framförallt på när någon har ramlat ihop i stan eller ett köpcentrum. Förstår inte vad deras problem är, jag menar om jag skulle ramla ihop av någon anledning och ambulanspersonal kommer dit och hjälper mig skulle jag knappast tycka det var kul att folk står som i en ring runt om en och typ käkar popcorn som de vore på bio! Om jag då skulle vara kry i huvudet skulle jag skrika åt dem eller iallafall säga till sjukvårdarna att be dem som står och kollar dra åt helvete.
Men tillbaks till rånet. När mamma hade berättat så gick jag in på nätet och letade om det stod nått och då hittar jag en liten artikel:
"Tre Coop-butiker rånades på onsdagskvällen inom loppet av 45 minuter.
Det första rånet förövades mot Coop Nära på Tranebergsvägen klockan 20.20. Flera pistolbeväpnade män hotade personalen och försvann med en okänd summa pengar.
Vid 20.40-tiden fick polisen in ett nytt larm. Nu var det Coop Konsum vid t-banestationen i Örnsberg som hade rånats av två pistolbeväpnade män.
Strax efter klockan 21 kom det tredje rånlarmet från Coop Nära på Störtloppsvägen i Västerort.
Enligt polisen är signalementen på gärningsmännen liknande vid alla tre rånen."

Så det är alltså ett gäng snubbar som åkt till tre butiker och rånatt dem en efter en, sjukt! Hoppas verkligen polisen tar dem! Fatta hur de som jobbade i butiken mår nu, antagligen mindre bra, fyskäms på er rånare! Ska fortsätta och kolla om det kommer någon mer info om det.

Äntligen ny mobil!

Har funderat på ny mobil nu ett ganska bra tag, har velat mellan massor av olika modeller, meningen är att jag ska ha denna mobil i minst sex månader. Jag byter alldeles för ofta så nu har jag fått tänka till lite extra, det är inte heller speciellt ekonomiskt att byta ofta, det blir en hel del pengar som försvinner på mitt lilla "beroende". Så nu j*vlar ska jag hitta en som jag behåller länge för att vara jag. Vill ju gärna ha de flesta funktionerna som man kan ha och nu har jag bestämt och beställt en HTC Touch Diamond. Tänkte köpa den vita först men den har inte kommit ut än så skiter i den, den är nog inte så snygg som jag trodde från början heller. Så det blir den svarta dårå, hoppas den kommer redan imorrn för den mobilen jag har nu vill jag bara slänga i väggen hela tiden!

"gammal" iPod

Då var man hemma och segar igen då, efter en helgs segande i Akalla så egentligen ingen större skillnad bara bytt ställe. Idag ska jag försöka göra lite nytta som att träna lite, ringa ett ställe där man ger blod och ta reda på lite info om det, framförallt hur det är med mina allergier om jag får ge blod med dem. Det bör inte vara något problem tycker jag iallafall men man vet ju aldrig. Så vi får se om jag och Sandra blir blodgivare inom en snar framtid. Det var nog all nytta!
Senare på eftermiddagen ska jag möta upp Sandra och följa med när hon köper en ny iPod och jag ska köpa hennes gamla, det är inte ofta jag köper nått som är "gammalt". Det senaste är det som gäller för mig egentligen men nångång kan man väl göra ett undantag.