Fasching

Igår var jag på Fasching, har bara varit där en gång tidigare och då var jag 16, alltså kommer jag inte ihåg ett skit med mitt såkallade fiskminne.
Iallafall så var det riktigt roligt, det är en schysst lokal och mycket trevligt folk som hänger där men framförallt så är det en helt annan musikstil än alla andra ställen som man normalt sätt är på, det vanliga dunket helt enkelt. Här är det främst jazz fast grejen är ju den att det finns så otroligt många låtar som svänger som bara den, funkar jättebra att dansa till om man gillar sånt. Blev förvånad över att jag kände igen nästan alla låtar de spelade vilket gjorde det ännu roligare, det är ju inte kul när man inte känner igen eller kan en enda låt men så var inte fallet här.
Hursom rekomenderar jag verkligen fasching till er som vill ha nått lite annorlunda men fortfarande ett trevligt ställe!

Pengar

Godmorgon! Fin dag idag tänkte jag skriva men nej när jag titta ut genom fönstret var det inte alls så fint. Det som var så fint igår, varför är det bara fint en dag för? Någonting som förgyller dagen lite extra är iallafall att imorgon så är det löning, äntligen! Känns som jag levt med typ 7kr på kontot i två veckors tid nu. Ska hålla i dessa pengar lite bättre så jag slipper ha slut de två sista veckorna.
Jag hade tänkt att dra ut och jogga nu men det dåliga vädret förstör för mig, får se.. Ska försöka samla lite energi och ta mig ut ändå.

Teknikmagasinet suger!

Teknikmagasinet är inte ett bra företag, ett råd till er alla är att aldrig mer köpa nått där. Nemen såhär ligger det till, jag jobbade där i nästan ett halvår i en av deras butiker som inte sålde speciellt bra men det berodde på läget och inte på oss som arbetade där. Så långt är det bra, det är ett jättekul företag att jobba på, inte slitsamt på nått sätt och man har en rolig kollega att snacka skit med hela dagarna (har inte jobbat med någon som var tråkig).
Det som suger dårå: De som jobbar på huvudkontoret, inte alla men en del. Jag lyckades bli utsatt för den värsta av dem alla, "Hönan" som jag kallar honom, han är en så kallad "DA" (distriktsansvarig), som DA är man ansvarig för ett visst antal butiker, runt tio sycken. Hönan är den tråkigaste, jobbigaste och strängaste personen jag träffat, så fort han kom in i butiken dog all livsglädje. Så är det för alla när man väl har träffat honom en gång, sen är det kört mina vänner!
Jag hade ett par veckor kvar till fast anställning och då kommer Hönan och säger att de ska lägga ner butiken om två veckor! Okej för visst det såldes inte mkt där MEN han säger också att det inte finns någon annan ledig tjänst. Visst man har två veckor uppsägningstid när man fortfarande är provanställd men ändå så otroligt dåligt. Det jag vill få fram med detta är att de höga hönsen på Teknikmagasinet behandlar deras anställda dåligt, grymt dåligt!

Ne, nu är det dags att sova, godnatt!

PS! Namnet Hönan fick han för att jag först kallade honom "höga hönset" sen blev det bara "Hönan" och det klingade rätt bra eftersom han kacklar oftast på som bara den och man vill inget annat än att strypa honom, ungefär som en höna. DS!

Jag har en blogg!

Jahapp då har man en blogg då, jag som är mindre bra på att skriva men why not! Inte behöver man vara bra på att skriva för att ha en blogg!