Billig shopping

Nu var det söndag igen då, lika segt som vanligt men snart är jag väl van eftersom det blir heltid nu. Det är bara så det är, upp tidigt som FAN och jobba på måndagar, det går inte att komma undan. När jag väl smält det hela så kommer det nog vara lättare att sova på söndagar, om ett par veckor eller nått.
Idag var jag i stan med Sandra, en heldag på stan liksom, med shopping, lunch, shopping, fika, shopping, yes! Det var så otroligt länge sedan jag hade råd att gå och shoppa så som vi gjorde idag, inte för att jag köpte så mycket men ändå mycket mer än på länge, riktigt trevligt! Det blev ett par jeans, ett par chinos och fyra tshirtar samt lite annat småskit som inte var kläder. Jag handlade billigt också, alla kläder gick på 1250 typ. Rätt bra för det jag köpte tycker jag. Det blev ännu billigare pga att tjejen i kassan på Jack & Jones glömde slå in en av de dyraste tshirtarna så jag fick en helt gratis, aldrig fel!
Vi hade riktigt flyt idag med det mesta, vanligtvis så hamnar man i långa köer, det är värsta kaosen här och där osv. Idag så var det typ inga köer när vi väl kom till kassen även om det varit jättelånga när vi kom in i butiken. En riktigt bra dag på alla vis! Synd att den är slut och helgen, det går så fort med helg, tyvärr. Nu ska jag ta och varva ner lite och lägga mig i sängen, sitter och kollar lite halvt på Sagan om Ringen på 3an, den är bra men jag har sett den några gånger för mycket så helt fast är jag inte. Aja godnatt på er, ska försöka blogga i veckan nu också, har gått hyffsat bra på senaste tiden, helgerna är jobbigare.

Musik problem

Nu när jag har haft min iPhone i en vecka så har jag lyssnat en del på musik i den men bara på min gamla musik. Jag vill ha ny musik! Problemet är att jag inte vet vad, jag vill ha ny skön musik bara men vad liksom? Det är ett stort problem iallafall. Nu har jag såklart lite ny musik men det blir så att man hittar nån ny skön låt, lyssnar som fan på den och så är den sönderspelad nån dag senare. Vill ha massa ny musik på en gång. Nu har jag massa gamla låtar på datorn som hängt med hur många år som helst, visst är det trevligt med gamla godingar ibland men nytt är trevligt också.
Så skulle det vara någon som har nått tips eller idé så är jag tacksam om ni delar det med mig. Jag tror även att jag ska rensa ut massa gammalt skit, skulle vara skönt på nått sätt, egentligen radera allt men det känns inte kul. Har försökt rensa förut men det slutar med att det är totalt två låtar som tas bort resten sparar jag, det finns alltid någon anledning att spara låtar. Så egentligen är det spara allt eller radera allt som gäller.

Heltid!

Imorgon var det dags att jobba igen, alltid lika kul när det är dags igen, not! Det har blivit ett av mina största intressen att klaga på mitt skitjobb. Från och med imorgon kommer jag antagligen börja jobba där på heltid, oj oj oj vad roligt nu kommer jag få tillbringa minst 40 timmar i veckan där. Vad skoj jag kommer ha verkligen asså, fyfan men nu ska jag sluta klaga, ingen gillar en surputte.
Men shit vad pengar jag kommer få, trevligt värre och sen jobbar man ju hela tiden så när ska man göra sig av med pengarna? Aldrig, så jag kommer kunna spara en del, klart man kan spendera lite men sparas ska det fan göra nu när jag har chansen. Jag kom fan på det att jag aldrig har jobbat heltid på riktigt, det har bara varit sommarjobb på fyra veckor eller liknande, annars har jag jobbat deltid eller som vikarie. Nu börjar the real shit! Mitt första riktiga heltidsjobb, inte alls där jag hade tänkt mig eller vill men vad ska man göra, pengar är ett måste så några månader måste jag kunna stå ut. Jag kommer förhoppningsvis söka andra jobb som fan ganska snart för jag vill inte vara där på heltid under ett helt år. Problemet är tror jag att jag kanske fastnar, mycket möjligt tror jag. Jag kommer inte palla söka andra jobb eller jag kommer söka massa under en eller några dagar sen går det ett tag, inte några positiva svar som vanligt. Äsch säger jag och skiter i det, så det brukar vara men det är bra för min ekonomi iallafall eftersom jag faktiskt tjänar rätt bra på det här jobbet. Bästa lönen jag har haft och den är bättre än alla butiksjobb och annat som jag söker när jag söker jobb.
Dags att börja runda av nu och försöka sova, hade btw så jävla svårt att somna igår, var så pigg sen vakna jag tidigt och kunde inte somna om, fattar inte. Nu känner jag mig lite mer trötter än igår så det ska nog gå bättre. Godnatt på er!

Om bilen..

Ja så idag fick jag bilen till verkstaden, trevligt att det gick hela vägen dit, hade varit jävligt segt om det hade gått åt helvete på vägen dit. Imorgon är den klar så jag får ha min bil ett tag till, otroligt skönt och jag hoppas verkligen att den håller sig ett tag nu, året ut skulle inte vara fel men gärna lite till. Sen kommer man till skatt och besiktning så då får vi se hur jag gör om nu bilen överlever till dess vill säga.
Det var såklart generatorn det var problem med, tänk att jag är så grym så jag gissa rätt på det! Fyra och en halv guldstjärna till mig! Surt som fan med tanke på att jag bytte generatorn för lite över ett år sen tror jag iallafall, max 1,5 år sedan. Så kan det gå men då vet ni det iallafall, jag har min bil ett tag till! =)

Update skitbil

Nu har då batteriet laddat över hela natten och är fulladdat så nu sitter det i bilen igen och den startar, vilket är det enda bra. Batterilampan lyser precis som den gjorde förut vilket innebär att batteriet fortfarande inte laddar som det ska i bilen. Så om ett tag kommer bilen sluta fungera igen på samma sätt som igår. Så jag står nu inför valet, köra den till en verkstad eller skroten. Jag har ingen större lust att ge upp bilen så jag lär köra den till en verkstad, typ. Nemen jag vet ungefär vad problemet är så kan be dem göra en felsökning för att få fram exakt vad problemet är, lär bara kosta några hundralappar. Om det inte är allt för dyrt så lär jag fixa det, kostar det lite mer så blir det till att ta en riktig funderare över hur jag ska göra. Så då vet ni det.

Skitbil

Idag var jag och Sandra ute en sväng med min bil som vanligt, när vi skulle iväg för andra gången så säger den bara "klick" när jag vrider om nyckeln, jippie! Så nu är jag utan bil igen för 4e gången eller är det 5e gången till och med? Jävla skitbil som jag brukar säga! Batteriet står på laddning just nu så får se imorgon vad som händer och hur det går men jag tror att det har nått med generatorn eller liknande. Batteriet laddas inte så man kan alltid hoppas på att det är glapp i någon sladd bara men med min "biltur" så tror jag knappast det. Har seriöst börjat fundera på om jag ska skrota skiten men jag har haft den i två år och det kommer bli svårt att klara sig utan bil. Köpa ett SL-kort och åka tunnelbana överallt, inte så sugen på det nu när jag är så bortskämd med min lilla bil. Usch! Bilar kostar en del så det är inte bara att gå och köpa en ny, frågan är om det är värt så mycket pengar. Jag behöver egentligen inte en bil men det är otroligt skönt att ha och jag sitter i min bil nästan varje dag så jag använder den väl. Menmen vi får se vad som händer. Hoppas på ett mirakel att den fungerar som den ska imorgon men skulle inte tro det men hoppas kan man alltid göra. Alla som läser detta, håll en tumme för mig och min bil så är ni snälla!
Färsk bild på bilen, jävla skitbil, för ditt eget bästa hoppas jag att du funkar imorgon!

Invisible Shield

Nu har jag haft min iPhone i ett par dag, om jag är nöjd? Jag är superduper jättenöjd! Det är verkligen en trevlig mobil (leksak) som man kan göra vad som helst med känns det som, alla dessa "apps" som finns till den, grymt kul!
Jag köpte ett skydd till den, "Invisible Shield", det är en skyddsfilm bara fast för HELA telefonen, perfekt för jag vill inte ha nått fult skydd som är över hela baksidan och gör den större. Det var inte lätt att få fast hela, speciellt kanterna var inte lätta men tillslut gick det, man måste ha tid och tålamod när man ska sätta på skyddet. Det blev inte perfekt, jag gav upp efter ett bra tag. Det största problemet var att jag fick in en del damm under skyddet på vissa ställen, det är mindre kul! Så jag funderar på att köpa ett nytt och börja om från början, lär bli bättre då nu när jag vet hur det går till. Jag måste hitta en helt dammfri miljö bara, vette fan vart det ska vara men det ska nog lösa sig. Invisible Shield kostar en del bara, mellan 200-300 kr, vilket är en del men vad ska man göra? Lyckas man med det så är det grymt! Det som krävs är bara en dammfri miljö och massor med tålamod.

Plattång på över natten

Vet ni vad jag upptäckte igår morse när jag vaknade? Min plattång var på! As in den har varit på sen jag plattade håret kvällen innan jag drog in till stan, alltså runt 12 timmar. Där har den alltså legat på sin vanliga plats på mitt skrivbord och stekt på sin vanliga temperatur på 200 grader. Den ligger alltså direkt på skrivbordet utan något slags skydd mellan, jävla tur att det inte hände nått. Min förra stängde av sig efter 1,5timme men det gör inte denna.
Det konstiga är att jag inte stängde av den från början och att jag inte märkte det senare och speciellt att jag inte märkte det innan jag skulle lägga mig när jag satt vid skrivbordet (bredvid den) och tog ut mina linser. Jävla tur att det inte började brinna eller något annat hemskt, det är huvudsaken!

Kolla vad...

0-46e32c930823090a6fc33878d3f47498.png

Kolla vad jag har köpt och äntligen fått!


Börja gymnasiet

Imorgon börjar min bror gymnasiet, samma gymnasium som jag gick, alltså Thorildsplan. Så jag har suttit och förklarat lite för honom hur det går till med uppropet och sådär, svarat på hans frågor så gott jag kunnat.
Jag kommer själv ihåg hur läskigt det var med första dagen, hur nervös jag var. Värst var nog dygnet innan man kom dit, speciellt när jag skulle sova natten innan, blev antagligen inte speciellt mycket sömn, alldeles för mycket tankar som flyger omkring. Vägen dit, på tunnelbanan, det lär ha varit en av de längsta resorna någonsin och promenaden dit, inte heller kul. När man väl hade kommit till skolan så började det släppa lite grann, fortfarande nervöst ibörjan i stora aulan men lite bättre och sen när man kom till klassrummet med den nya klassen så var det ändå okej. Visst en hel grupp av nya människor men alla var nya för alla så alla kände samma grej, lite så man får tänka för att överleva. Att man inte är ensam om allt det nya utan det är precis likadant för alla andra, ett tips!
Hoppas det går bra för honom imorgon och du har tre härliga år framför dig tills det är dags för det som verkligen är härligt, studenten!

Ny design

Nemen titta, en ny design! Lika bra och cool som vanligt men de blir bara bättre och bättre, proffsigare liksom. Jag måste börja skriva lite mer så inte alla dessa riktigt bra gjorda designer går till spillo. Man märker att min Sandra utvecklas både när det gäller fotografering och photoshop, snart är hon en riktig master på det hela!

Tack tack Gris som ni kanske märkt eller hört att jag kallar henne =)

Stora sömnproblem över

Den här sommarn börjar lida mot sitt slut nu, skittråkigt, den har verkligen bara försvunnit! Tycker tiden går snabbare än snabbast just nu, den bara försvinner helt enkelt.
På tal om sommarn så tycker jag det har varit extra svårt att sova den här sommarn, har det varit varmare än vanligt eller vad beror det på? Jag kommer iallafall inte ihåg att jag lidit så mycket av värmen förut som jag har gjort det här året. Kan vara för att det har varit extremt mycket ljud utanför mitt sovrumsfönster, det är en starkt bidragande faktor. Man kan inte sova med fönstret stängt när det är så varmt men hemma hos mig så är det inte så kul, inte varit den här sommarn iallafall. Alla dessa katter som springer här i den lilla skogen låter som bara den och bråka tycker de om att göra och när de gör det låter det över hela Västertorp känns det som. Sen har vi hundarna också, folk som har semester antar jag att det varit som tar senare kvällspromenader med sina hundar, ungefär när jag går och lägger mig. Vissa har fan ingen pli på sina hundar alls, de skäller konstant. Och alla tanter asså som då är ute med sina hundar, de låter fan lika mycket som sina hundar, när de försöker få tyst på dem men skällandet bara fortsätter och tanternas tjat bara fortsätter. Det blir aldrig tyst! Det finns en liten tunnel under vägen kanske 50 meter bort från mitt fönster, en kväll så var det en hund som stod i den och skällde, det lät såklart dubbelt så högt och var dubbelt så jobbigt. Problemet var att den där hunden stod där i typ 10 minuter, jag skojar inte, vette fan vad de höll på med men det var så sjukt störande. Vet inte hur många gånger jag varit på väg att gå upp och ställa mig vid fönstret och skrika "håll käften!" så högt jag bara kan.
Men nu vet ni, nu börjar det bli normalt igen, mycket kallare om nätterna och man dör inte av värmen och eftersom det är svalare så håller tanterna, hundarna och katterna sig inne eller lugna iallafall och det är bra skönt.

Min vikt

Min vikt har fan börjat åka upp och ner som fan, kanske så det är att vara vuxen? Nej men för kanske en två år sen så började jag gå upp sakta men säkert. Innan dess så har det inte spelat någon roll alls hur mycket chips, läsk och andra onyttigheter jag tryckt i mig, inte gått upp ett gram, känns det som iallafall. Så alltså för två år sedan ungefär börja jag gå upp men den riktiga smällen kom under de månaderna jag var arbetslös i våras. Då käkade jag godis, chips, läsk, kakor av olika slag varje dag, framförallt på kvällarna dårå och jag rörde inte speciellt mycket på mig. Det resulterade i att jag gick upp minst fem kilo men antagligen mer. Jag hade ingen koll på vikten innan så vet inte exakt, nu har jag börjat väga mig ganska ofta så jag har lite koll. Under de här två åren har jag gått upp ungefär 12 kilo men nu har jag gått ner några igen men 12 kilo var det där i våras. Gå upp 12 kilo låter ganska mycket tycker jag fast jag var ganska smal där för två år sedan så det var ganska bra att jag gick upp lite men kanske inte 12 kilo.
När jag sen kom igång med jobbandet igen så blev det mycket mindre av det onyttiga och lite mer av det nyttiga. Jag har även börjat spela badminton minst en gång i veckan och jag gick faktikst ner nått kilo under veckan i Egypten. Maten var ingen jättehöjdare där och det blev inte så mycket godis och chips heller.
Under mina två lediga veckor som jag hade nyligen blev det otroligt mycket socker och annat skit så då gick jag upp igen, usch! Så nu för tiden måste jag tänka mer på vad jag äter helt enkelt, var väl kanske det jag ville komma fram till med det här antar jag.
Jag har haft ganska tråkigt idag så jag har fixat massa här hemma, städat och hållt på, också rensat ut massa gamla kläder. Där märker jag också att jag gått upp, vissa av kläderna var helt okej men de passar inte alls längre. Vissa jeans var skitsmå, helt sjukt att jag hade dem för inte så länge sen egentligen. På ett par så var det ungefär 10cm mellan knappen och hålet om ni förstår vad jag menar. De hade jag för ett år sen som fan och de passade bra då!

Onsdag

Då var det redan onsdag och ganska snart torsdag, skönt som fan! Igår var det lite mys hemma hos Richard igen med grill, öl och cider typ. Alltid lika trevligt fast jag var rätt trött och seg och det blev inte så mycket bättre av tanken att klockan skulle ringa kl 6 idag. Så idag var man ju lite seg va men det funkar alltid.
Jag har beställt min nästa telefon nu btw, det måste jag bara berätta för er. En iPhone 3GS. Det tråkiga är att de ligger efter som fan med beställningarna eftersom efterfrågan blev mycket större än väntat. Så hoppas att det flyter på lite bättre nu, palla vänta flera veckor liksom.
Nej, det är en ny dag imorgon. Sov gott på er, jag ska sova riktigt megagott!

Värsta bakfyllan ever som inte var en bakfylla

Festade i torsdags, lite mysigt med grillat och öl först och sen en snabb utgång. Drack en del men så full blev jag inte. Dagen efter mådde jag skit, aldrig mått så dåligt dagen efter tidigare. Jag kunde inte ens dricka lite vatten, det kom upp direkt och äta ska vi inte tala om. Mådde så otroligt illa, så var sängliggandes hela dagen nästan. Fram mot eftermiddagen fick jag i mig lite mat och dricka utan att det kom upp. Igår (lördag) så mådde jag nästan lika illa och tänkte "jag kan ju fan inte vara såhär bakis fortfarande!". Det gick att äta och dricka lite men var fortfarande väldigt illamående så kunde väl gissa på att det inte var bakfylla det rörde sig om. Idag har det varit mycket bättre, bara lite vågor av illamående lite då och då men har fortfarande inte varit hungrig men får i mig mer och mer. Någon slags magsjuka var det antagligen, hoppas det är helt över imorgon, annars är det inte så roligt att jobba. På sitt sätt är det skönt att det inte var en bakfylla, att det var nått mer, nästan pinsamt om jag var så jävla bakis.
Ne nu måste jag runda av här och försöka gå och lägga mig snart, är trött men vill inte sova.

Sur blir man!

Fyfan! Då sitter man här igen, söndag kväll, klockan ställd på halv 6, dags att börja jobba igen. Otroligt segt, okej att tiden går fort när man jobbar men inte när man är ledig! Aja det är väl bara att köra på igen, pengar pengar, det behövs alltid och är alltid lika trevligt. Men det är inte lika trevligt när man får p-böter på 900 spänn och måste lägga dem på sånt, vilket jag fick idag. Jag har tur och får en del hjälp med betalningen av den av snälla människor runt omkring, viket uppskattas. 900 spänn är nästan vad jag tjänar på en hel dags slit på skitjobbet, den dagen åt helvete liksom, typ som att jobba gratis. Nu slipper jag betala allt som sagt så ska inte klaga mer på det.
Eller jag ska berätta hur och vart jag fick den. Var på en strand idag och njöt av vädret och sista dagen innan jobbet börjar igen. Det var andra dagen jag verkligen låg på en strand med bra väder på hela min lilla semester, bara så ni vet så speciellt brun har man inte blivit. Vi var på solvik iallafall, det är ingen jättestor strand direkt, speciellt inte om man jämför med hur mycket folk det är där. Man ligger typ på varandra där, helt smockat med folk. Bilparkeringen kanske tar 20 bilar som max och nu är det ganska mycket mer än 20 bilar som vill parkera där så folk ställer sig såklart lite här och var. Har stått så förut utan att få någon böter men idag var de jävlarna där och det var en hel del bilar som fått lappar. Fattar inte hur de där människorna kan leva, det är fint väder folk vill till en strand, är det vårt fel att det bara får plats 20 bilar på den "riktiga" parkeringen? Spelar det så mycket roll om man ställer sig lite på sidan när det ändå bara är skog runtomkring. Okej de gör bara sitt jobb men det finns riktiga idioter som ställer sig på dumma ställen som borde få de där lapparna och inte vi. Man blir sur alltså men det finns inte så mycket att göra.

Nu badminton

Gissa vad som hände, hon hade såklart kvar mitt internet tills vi skulle sova så det blev inte något mer skrivande för min del som ni kanske märkte. Nu har jag egentligen inte så mycket tid till att skriva heller men kände bara för att skriva några rader. Kom hem igår kväll men har inte vart hemma hos mig än så ska dit med väskan och allt annat skit sen ska jag iväg och köra lite badminton, två veckor sedan jag rörde på mig nu så det ska bli nice! Ska försöka skriva ett vettigt inlägg senare men nu ska jag röra på mig. Later!

Update

Nu var det över två veckor sedan jag skrev men har man semester så har man. Kan berätta lite kort om de två senaste veckorna. Sista veckan på jobbet gick bra och ganska fort också, det var så otroligt skönt när jag slutade där på fredagen, "nu slipper jag den här skiten ett tag iaf" liksom. Båten till Gotland gick halv 8 på måndagsmorgonen där efter och vi skulle åka tunnelbana och pendeltåg dit, fyfan, var ju tvugna att ta tåget från mig som gick en bit innan 5 på morgonen. När vi väl kom dit så var det lugnt, vi hade fem bra dagar där eller fyra dagar var det väl egentligen. Lite tråkigt väder bara om jag ska klaga på nått, hade bara en dag på stranden med sol. Sen åkte vi hem på fredagen och direkt upp till Mora, viel seg dag men vi överlevde. Här har det inte varit så mycket bättre väder, trist men det finns alltid annat att göra. Fast inte så mycket annat så nu har vi tröttnat så vi kommer nog åka hem någon dag tidigare, kan bli redan imorgon kväll.
Nu ska Sandra låna mitt internet så skriver nog mer senare om jag får tillbaks det innan klockan blir apmycket.