Fyra skitveckor

Det här suger, nu har jag precis ställt klockan på 5.30 inför imorgon för imorgon börjar jag nämligen jobba igen, fyra hela veckor i rad, fy fan! Har haft det så otroligt bra och skönt de senaste två veckorna med massa sol och bad både i Egypten och här hemma. Nu ska jag stänga in mig i fyra veckor, bli blek igen och jobba på det tråkigaste jobbet jag haft, jippie! Hoppas veckorna går riktigt fort men antagligen kommer de gå riktigt långsamt. När dessa veckor är över, fan vad glad jag kommer vara, då är det semester igen, gud så skönt, tänk om man bara kunde spola fram tiden tills då. Aja nu ska jag väl försöka sova typ, om jag kan, lär behövas iallafall, godnatt.

Småsten

Var ute på Ingarö igår och njöt av solen på en strand, efter ett par timmar så började min bror kasta sten ut i havet bara men shit vad långt han kasta! Det var bara småstenar men ändå flög de långt som bara den, ibland tappa man bort dem och ett antal sekunder senare sa det "plopp" långt ute i vattnet. Så jag var självklart tvungen att testa jag med, jag kom inte alls lika långt som honom men längre än vad jag trodde. Blev en hel del kastande för det var rätt kul att tävla men fan vad ont jag fick i armen, det fick jag btw efter andra kastet men efter 30 kast eller nått då la jag av. Idag har jag haft ganska ont i armen måste jag erkänna och det gör ont på hela höger sida dessutom, vid revbenen (revbensspjället som jag brukar säga men folk tror ju typ att jag är dum då så därav skriver jag på det här viset). Då vet ni det och imorrn ska jag spela badminton också men det bör jag överleva, hoppas jag iallafall. Sen måste jag bara säga till er som läst att Sandra brände sig igår som fan, vi gjorde exakt samma grej. Vi trodde att vi skulle klara några timmar i solen utan att smörja in oss eftersom vi precis varit i Egypten en vecka men icke sa nicke. Solen här hemma ska man inte underskatta, den är inte att leka med! Vi båda solade bara en sida också, dumtdumtdumt! Jag ska smörja in mig imorrn om jag ska sola en längre stund, det är nått som är säkert.

Frisören Sebbe

Jag har försökt mobilblogga här i veckan men självklart har det inte fungerat. Jag förstår inte vad som är problemet hela tiden eller halva tiden rättare sagt eftersom det faktiskt fungerar ibland. Aja så jag får helt enkelt skriva här på datorn istället, ibland är det bara så mycket skönare att skriva direkt på mobilen en snabbis.
Det jag har mobilbloggat dårå, jag skrev det i tisdags kväll.
"Idag har jag varit och shoppat med Tobbe, han köpte bland annat en hårklippare. Den invigde vi när vi kom hem, han behövde lite hjälp men den funka bra och är nöjd med resultatet. Det var jävligt roligt nånstans under mitten av klippningen, det såg helt enkelt ganska knasigt ut, lite hår där men inte där osv. Lite svårt att fånga på ett foto men jag gjorde ett försök iallafall som ni ser."
Såg ungefär likadant ut på andra sidan, det var jävligt roligt då!

Snart Egypten!

Om mindre än två timmar sitter vi i bilen på väg till Arlanda, fan vad trött jag är! Men det känns onödigt att sova nu. Kan försöka på planet men antagligen kommer det inte gå bra alls, har det aldrig gjort. Så får försöka sova på stranden imorrn stället, kommer fram kring lunch någongång så har hela eftermiddagen på oss att sova på stranden. Sen kommer jag sova riktigt imorrn natt också, jag längtar redan! Har iallafall packat klart nu och ipoden och mobilen är laddade med musik och batteri så är typ helt redo att åka egentligen. Jag hoppas att det inte blir allt för bra väder här hemma i Sverige nu för då blir jag riktigt sur men det verkar inte som det kommer hända men man kan aldrig vara säker. Inte för att vara elak eller nått men det vore så typiskt om det blev fint i Sverige när man väl åker bort. Ha det så bra här hemma nu för jag ska ha det jävligt bra där nere så hörs vi om en vecka eller nått. Det är ganska normalt att det är en vecka mellan inläggen så ni lär inte märka någon skillnad.
Mot pyramiderna!

Slöa jag

Nu är det fan sommar också, helt plötsligt bara, inte för att det känns ute just nu men det är en annan femma. Det gick så fort, riktigt fort tycker jag eller så är det för att jag förtränger de senaste månaderna. De har ju inte direkt varit speciellt händelserika eller roliga. Jag som skulle träna lite mer än vanligt nu fram tills sommarn och det gick väldigt bra, not! Jag var ute och sprang bra under en och en halv vecka där eller vad det blev sen sluta jag med det och gymmet ska vi inte ens prata om. Kan inte ha varit speciellt många gånger jag varit där totalt under det halvåret som jag haft kortet. Det finns ju alltid nästa sommar eller kanske sommarn efter det. Jag måste väl ha någon som peppar mig ordentligt annars kommer jag aldrig komma igång på riktigt. Jag har haft mer tid i än väldigt många andra att träna de senaste månaderna men ändå har jag inte funnit viljan helt och hållet. Dels så är jag rätt slö men sen har allt varit rätt ruttet och jag har inte hittat viljan till så mycket annat heller. Menmen nu är det sommar och saker och ting rullar på lite bättre så det är dags att glömma de senaste månaderna och se framåt bara, sen vore det trevligt om gud kunde ge oss lite sol och värme också.

Sakta men säkert

Vinden fortsätter att vända sakta men säkert. Idag kom skatteåterbäringen, inte alls lika saftig som förra året men fortfarande helt okej. Det är också den första riktiga inkomsten eller vad man ska kalla det för på väldigt länge och det känns otroligt jävla skitbra! Sen kommer det lite lön om ett tag också, inte heller fel. Livet börjar komma tillbaks nu, det normala livet eller det är ett tag kvar tills det är helt normalt men snart så förhoppningsvis, en god bit på vägen. På söndag bär det av till varmare breddgrader och det ska bli så skönt, komma bort från vardagen och allt vad det innebär. Bara ha det skönt och njuta av värmen tillsammans med min lilla Sandra. Det har varit så långt bort hela tiden men nu är det riktigt nära, nu när jag tänker på det så börjar jag längta som fan! Har inte direkt längtat förut men nu fan vad jag vill ha söndag.
Bara få lägga sig och slappna av i värmen, nice!