Lön på måndag!?

Fan vad sur jag blir! Tror nämligen inte att jag kommer få någon lön imorgon utan den kommer på måndag antagligen. Det var så en gång förut när 25e var på en söndag, då kom den 26e men meningen är väl ändå att den ska komma den 23e då när den kommer den 25e annars. Grejen är den att jag trodde det stod 25e på mitt arbetsavtal men det gjorde det inte utan det står bara nått med att lönen utbetalas i efterskott. När 25e var på en lördag en gång så fick vi lön på fredagen. Tror de att de kan ändra fram och tillbaks när de ska ge oss lönen eller, det kan de väl ändå inte.
Det var många som blev skitsura förra gången detta hände, många planerar att göra massa grejer en löningshelg och sen får man ingen lön liksom, wtf! Nu ska jag väl inte säga för mycket för den kan fortfarande komma imorgon men eftersom jag inte fått någon lönespec så tror jag inte speciellt mycket på att den gör det.
Nej nu ska jag försöka vila lite tror jag för ikväll är det skiva som gäller men fortfarande jobb halv 8 imorgon så pigg kommer jag inte vara imorgon men what to do det är fredag så sen får jag sova.

Måndagen avklarad

Då var den långa måndagen avklarad, bara resten kvar. Har räknat ut att det är 12 veckor kvar till semester om man räknar med den här veckan. Så det är bara 11 måndagar kvar att gå upp till sen semester och efter det kanske två eller tre till sen är det slut på jobb eller iallafall heltidsjobb då byter vi till heltidsstudier istället. Vilket känns så jävla skönt men när väl plugget har kommit igång lär jag längta tillbaks till jobbet igen, så är det alltid.
Nej nu är det dags för lite oboy och kanske en liten macka eller nått sen ska jag försöka sova och ta igen lite sömn, vore skönt att sova åtta timmar. Blir vanligtvis inte så mycket sömn natten till måndag liksom.

Im alive!

Godkväll! Tänkte bara meddela att jag ska försöka komma igång här igen, det är ändå rätt kul bara det ibland så tröttnar man som bara den på detta. Aja antagligen så blir det lite action här ett tag framöver, förhoppningsvis, den som lever får se, vi hörs!