Ett halvår till blir det!

Idag skrev jag på kontraktet för ett härligt halvår till på mitt favoritjobb! Detta har jag grubblat över här tidigare men jag antar att detta nu är svaret. Det första kontraktet är nästan slut och det kändes som det aldrig skulle ta slut när jag skrev på det men det har ändå gått relativt fort. Känns såklart surt precis när man skriver på det men sen går det en månad och sen en till osv. Det rullar på helt enkelt och fan vad nice när detta kontrakt är slut, då slipper jag att jobba heltid eller jobba i överhuvudtaget, så skönt. Börja plugga lite, bli fattig, göra massa läxor om kvällarna. Nerå, jag ser fram emot det som bara den så jag ska verkligen inte klaga.

2010, vad händer då?

Nu var det 2010! Tänkte att jag inte skrivit här på hela året så jag kanske skulle skriva några rader. Livet rullar på som vanligt, jobb och sova. Det var väl allt..
Nej men 2010 vad är planan? Jo, jag ska jobba fram till sommarn någon gång sen ha lite ledigt och sen flytta till uppsala och börja plugga där. Det är planen sen får vi se hur det går men jag ser inga större hinder för den planen så det lär gå ganska smidigt. Utöver det så ska jag börja träna på RIKTIGT nu, jag måste bara, jag måste! Sen är jag på jakt efter en ny bil, det kommer förhoppningsvis ske så snart som möjligt. 12e maj har jag och Sandra varit tillsammans i tre år! Det måste firas på något sätt, vad vet jag inte men det är fyra månader kvar så något bör jag komma på under den tiden. Högskoleprovet ska göras igen och förhoppningsvis med lite bättre resultat än senast, det är väl dags att jag börjar plugga till det också, så jag får lite valuta för dem pengarna jag la på den dyra boken.