God Jul!

Fan nu har det gått och blivit jul också, tiden bara försvinner! Jag har självklart dragit på mig en förkylning nu lagom tills den lilla ledigheten, perfekt! Hoppas det är en riktigt snabb sak som försvinner snarast, gärna till imorgon för då är det utgång som gäller, pallar inte gå runt och nysa på folk.
Ne nu är min farmor och farbror här och det är dags för lite fika och grejer innan Kalle så ska väl "joina" dem. Vi är hemma btw, det var år och dagar sen vi var hemma på julafton men på sitt sätt är det lite skönt fast jag tror jag får mer julstämning när vi åker till min morbror som vi brukar göra. Bara för att vi är hemma nu känns det som vilken dag som helst egentligen. Aja nu är det dags för glögg, hoppas alla har det bra och inte sitter vid datorn som jag gör denna dag!

GOD JUL!

Proffsfotografen Sandra

Jag vill också meddela att Sandra är en grymt bra fotograf! Hennes bilder från London är riktigt fina och coola, jag menar så coola att de lätt skulle kunna vara på vykort eller någon hemsida om London. Vad som helst bara, men åt proffs hållet då. Nu råkar det bara vara bilder på London Eye men hursom, jag tycker de är coola!


Tisdagar

Jag har kommit fram till en grej angående mina tankar, det är alltid tisdagar de kommer och är som värst. Kom och tänka på det nyss och sen tänkte jag lite mer och kom fram till att det är något med tisdagar. Frågan är just varför tisdagar? För att jag är född en tisdag? Skulle inte tro det.
Efter lite mer tänkande så tror jag faktiskt det beror på trötthet framförallt, jag är tröttast på tisdagar eftersom jag inte sover någonting ibörjan av veckan sen inser jag att jag måste sova mer och så gör jag det. Det kan också ha lite med mina serier som jag följer att göra, det är alltid nya avsnitt på tisdagar som jag oftast ser på en gång. Där lever alla relativt lyxigt, inte så att de jobbar på Tamro direkt, inte i närheten. Det skapar en viss avundsjuka varje gång jag ser dem. Så där tror jag att jag har kommit fram till varför jag är deppig på tisdagar.
Är sjukt trött nu, vilket jag också bör vara om min teori ska gå ihop. Har rättat hur mycket stavfel som helst men det finns säkert några kvar, bara så ni vet.

Tankar, tankar..

Första december idag, börjar närma sig julen och ett nytt år, very nice! Nu börjar mina tankar komma igång igen, mina dåliga tankar som inte borde finnas. Jag vill inte jobba i ett halvår till! Jag vill plugga, jag vill komma framåt, det måste hända något, fy faaan! Problemet är ju att jag verkligen behöver pengarna och jag kan lika gärna vänta sex månader till med att plugga. Så egentligen är det inget problem men vissa dagar känns det som ett stort problem.
Nemen nu orkar jag inte mer, ska platta håret och lägga mig i sängen och snart sova, jag är trött! Jag blir grinig när jag är trött eller snarare börjar jag tänka så otroligt mycket, jag kan seriöst bara stanna upp med det jag gör och börja tänka och tänka, sen har det gått en halvtimme och jag vaknar igen. Så om jag lyckas somna tidigt ikväll och får sova ordentligt så skulle det stå helt andra grejer här om nu idag var imorgon. If you know what I mean.
Godnatt på er!