Två veckor kvar

Nu är det exakt två veckor kvar till London! Så om två veckor vid den här tiden är jag en glad pojke som är hemma och packar inför den tidiga morgondagen. Jag längtar som fan och efter det är det bara en månad till jul, så jävla nice!
Har funderat en del på vad jag ska göra sen när mitt kontrakt går ut sista januari. Fundrar på om jag bara ska gå ner i tid lite grann, blir så avis på alla som jobbar tre dagar i veckan eller nått sånt, jag vill också. Försöka hitta ett nytt jobb är ett annat alternativ men det tror jag inte så mycket på. Eller så fortsätter jag bara att köra heltid fram till sommarn men vette fan hur jag ska klara av det. Då tänker jag iaf ta lite paus innan jag börjar igen, där i februari. Så nu vet ni det, nu ska jag slöa och kolla lite tv och serier.

Töntar!

Shit det var inte igår asså! Vad har hänt sen sist jag blogga, inte ett piss! Har bara jobbat på som vanligt, den här veckan har jag jobbat extra mycket, tio timmar per dag så jag är redan uppe i en vecka (40 timmar) så egentligen skulle jag kunna vara ledig imorgon, om jag hade ett sånt jobb. Nej det blir till att jobba imorgon också men det är nice för plånboken, tänkte iallafall dra hem i tid men dt tänkte jag idag också och så blev det inte så man vet ju aldrig.
Trodde jag skulle få min lön imorgon eftersom 25e är på söndag och det är då vi får lön men nu ska vi få skiten på måndag! Jävla töntar asså, jag fattar inte varför, ligger de lite efter så de flyttar fram det, dåligt! Alla går runt och klagar eftersom de räknat med lön imorgon så nu är helgen förstörd för alla. Jävla töntar till arbetsgivare man har.
På lördag är det högskoleprovet också så då förstörs fredagskvällen och hela dagen på lördagen så får ta vara på lördagskvällen och supa till ordentligt för att sen sova ut hela söndagen och sen är det måndag igen, kuul!
Aja nu ska jag leka lite med min nya PS3 sen ska jag plugga lite, hej på er, hörs väl igen om två veckor eller nått? ;)

21 år

Igår fyllde jag 21 år, över 20 år gammal är man nu, konstigt! Snart är man gubbe! Nemen jag hade en trevlig dag, var ganska bakis om man säger så, det hela firades ju natten till söndagen eller på lördagen rättare sagt. Låg ändå i sängen större delen av dagen efter att jag blivit firad av först familjen och sen Sandra. Jävla tur att det gick att göra en deal med dem att de inte skulle väcka mig innan 12. Jag fick biljetter till Green Day konserten i globen som var igår också, jävla tur att jag inte hade planerat in någon middag eller liknande! Efter lite om och men där inne så köpte jag en tshirt för det stod Stockholm på den och 11 oktober, vilket är lite coolt eftersom det är mitt datum. Fick en tshirt på morgonen också så därför var jag lite osäker menmen nu har jag två stycken, det skadar ju inte direkt. Konserten var i det stora hela riktigt bra, bara några små minus här och där. Gick in på alla tidningar imorse för att se om de fick något bra betyg och de fick dem, vilket alltid är kul! Helt okej födelsedag med andra ord. Man har väl inte riktigt samma förväntningar som förut när man var mindre, ännu ett tecken på att man börjar bli vuxen typ.
Nu måste jag sova så godnatt! Får väl se om jag skriver lite mer här i dagarna nu, vore trevligt iallafall så ska försöka!

Bild från gårdagen, snodd från Aftonbladet tror jag

Speed och Xbox

Tiden går förjävla fort asså, snart är det min tur att fylla år! Snart är det väl jul också, shit pommes! Ville bara meddela det att tiden fortfarande går fort och att jag inte har så mycket att blogga om. Nu är Londonresan betald och klar så om en månad bär det av dit, efter det är det bara en månad till jul och efter det är det bara en månad kvar på mitt jobbkontrakt, helvete vad fort det går.
Någon som är sugen på en Xbox 360 med en hel del tillbehör, hör då av er till mig så kanske vi kan göra lite affärer.